Борисов готви коварен план за България! Вижте част от шокиращата ТАЙНА! Вижте ТУК!

Вчера едно от тъй наречените „остриета“ на  ГЕРБ, депутатката Снежана Дукова, обяви от парламентарната трибуна, че Бойко Борисов е най-добрият политик в България.

Помолен да коментира това изявление на Дукова, Борисов с радостна усмивка заяви, че е известен със своята скромност и му е неудобно да се говорят такива неща за него.

„Скромността“ на премиера наистина е всеизвестна. Погледнете която и да е мейнстриймовска медия, начиная от БТВ, НОВА и обществената БНТ, заедно с големите информационни интернет сайтове, и веднага ще получите представа за невероятната Борисова „скромност“.

От всяко заглавие или информация, изскача като от консервена кутия, името на премиера. Какво казал Борисов, с кого се срещнал, какви лентички отрязал, колко магистрали открил, кого целунал и кого – не. Кой разцелувал него и какви „съдбоносни“ думи гуруто на ГЕРБ отправил към народа…

С други думи Борисов е „на всеки километър“. А няма да е лъжа, ако кажем, че вече е и на всеки милиметър.

Ноо, народната мъдрост твърди, че много хубаво, не е на хубаво. И с това заливане на хората с името на Борисов, медиите на статуквото не постигат нищо друго, освен да засилят до непоносима степен гневът на хората от сипещите се върху тях полуистини и откровени лъжи.

Какво пише в Бялата книга? –  удря се в гърдите Борисов на разискванията по възможните сценарии за развитие на ЕС. Няма значение какво пише в Бялата книга! – категоричен е властелинът на ГЕРБ.  Ние сме виждали много такива и бели, и черни, и пембени книги. Но нищо от това, което пише в тях няма да се случи.

Затова не е важно какво пише в книгите на ЕС. Важно е какво ви казвам аз. Защото аз съм  отговорния фактор в България.

И съвсем не е случайност, че на петъчното парламентарно заседание Борисов поиска пръв да вземе думата. Целта му бе да предупреди депутатите социалисти, че тонът им, не му харесва, и че те не трябва да дразнят герберите. Не може, повиши глас премиерът, да се изказвате така, че дясната част на парламента, заета от ГЕРБ да се „възпалява“.

Ако се абстрахираме от менторския и почти диктаторски тон на началника на герберите, то няма как да не забележим неговото прословуто „словотворчество“. Неговите приказки как управляващото мнозинство се „възпалявало“ от нападките на социалистите си е чиста проба измишльотина на Борисов. По простата причина, че думата „възпалява“ не може да се употреби по отношение психическото състояние на гербаджиите в парламента.

Но кой ти гледа подобни филологически „дреболии“. Нали Борисов говори по „големите“ проблеми. Как да направим така, че да влезем в ЕС толкова навътре, та да не можем никога да излезем. Или как да стоварим някоя нова беда върху гърба на многострадалния български народ от рода на готвещото се приемане на еврото. Което ще е катастрофа за обикновените хора. И голяма далавера за мошениците и политическите въжеиграчи.

Но кой ти гледа какво ще стане с хората в България? Важното е всички да величаят Борисов и да го титуловат като единствен, неповторим и незаменим. Като най-добрия политик, който се е раждал някога в страната.

И като гледа човек този панаир на Борисовата суета, започва да се чуди, дали Вождът наистина си вярва, че по-велик от него няма. Или се опитва да накара другите да повярват в неговото величие.

Но друго е важното в случая. И това е неприкрития опит на Борисов да иззиме цялата власт в свои ръце. И премиерската, и парламентарната. И да се превърне в Краля-Слънце. За да може  горделиво да каже на глас онова, което сега мърмори само на ум: „Държавата – това съм аз“.

Ноо, както винаги, по този път към АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ, има пречка. И тя се нарича Румен Радев. Хората обичат президента и откровено мразят гуруто на ГЕРБ. А това е фактът, който най-много вбесява Борисов. Ето защо Винету търси начини да дискредитира и изхвърли президента от властта. Дали това ще му се отдаде, обаче, зависи само от нас.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. nie balgarskia narod se vazpaliavame ot prestapnika na traurnara agencia upravliavastata mafia nevejia prostak borisov nie naroda na balgaria ne priemame evroto ne go jelaem tova e nasata narodna volia glas i jelanie ne priemame evroto borisov balgaroubieco nie balgarskia narod ne iskame evroto da ne si posmial da resavas ot nase ime borisov mrastniko nie naroda na balgaria ne te iskame ste se radvame da si pokoinik skrii si tapata neveja mutra ti ne umees da govoris gramotno i neprekasnato pokazvas otvratitelnata si mutra po televiziite mahai se ne mojem da te gledame vazpaliavame se otvrat

  2. Именно „… Хората обичат президента и откровено мразят гуруто на ГЕРБ…“
    Наглеците го знаят, но се правят на ударени. Народът ги плюе, но те си мислят, че дъжд ги вали! Има време, колелото се върти, историята ще си каже тежката дума, потърпете още малко!

  3. mafiota borisov e satana koito ne e triabvalo da se rajda izobsto prokleta da e maika mu i v groba v negovoto upravlenie izbiratelite mu iznasilvat nasite maiki i ubivat decata ni pochivai v mir malak aleks

  4. Хе, хе! Глупости на търкалета! И как така? МЕДИИТЕ МУ ПРАВЯТ РЕКЛАМА И ПОСТОЯННО ГО ПРЕСЛЕДВАТ! Че нали именно медиите го правят велик! Що и мен не ме направят? Аз съм по- велик!!!… :( )))) За пари, дори винаги се предават и са на услугите на всеки мошеник и лъжец! Кой е тоя Иво Македонски!?… Да му платя… Колко му трябват?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *