Борисов, Гешев и Пеевски са любимите изчадия на САЩ и ЕС! Срещу кого Протестират нашенските Евро-Атлантици!

Мафиотите Борисов и Гешев са назначенци на САЩ и ЕС. Те са пряк резултат от избора ни на нов „Голям брат“. Те са логичен резултат и от прегръдката ни с евро-атлантизма. А най-забавното е, че наред с левите симпатизанти на БСП и националистите от „Възраждане“, на днес площада срещу това статукво протестират и заклети евро-атлантици като Христо Иванов, Атанас Атанасов, НПО-хранениците от „Отровното трио“, като последните дори се водят организатори на протестите. И тези заклети евро-атлантици искат оставките на оригиналните отрочета и най-ярки представители на евро-атлантизма у нас – Борисов, Гешев и Пеевски.

Защото тия трима овластени мафиоти са пряк резултат от платената любов между бившата Държавна сигурност и Държавния департамент на САЩ. Те са пряка последица от членството ни в ЕС и НАТО, от пълното подчиняване на вътрешната и външна политика на България на интересите на САЩ. Нека припомним, че и Цацаров, и Гешев взеха „историческото“ си решение да се кандидатират за поста главен прокурор на републиката след посещение в САЩ. А изборът на Гешев мина толкова безпрепятствено, така гладко… без друг излъчен кандидат за поста… че изчерви от неудобство дори най-върлите гербаджии. Борисов пък, както и онова подобие на партия ГЕРБ са отрочета на две големи немски фондации – „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“ – основни спонсори на ХДС на Меркел. ГЕРБ взеха властта и не я пускат вече 11 години още и благодарение на стратегическата подкрепа на САЩ.

Изминаха почти 80 дни от началото на протестите, които трябваше да променят България. Понеже промяна така или иначе до този момент нито се случва, нито пък се задава, следва да си дадем сметка срещу резултатите от какво се борят протестиращите и водачите на протеста. Защото макар основната протестна маса на площада да са леви хора (привърженици на БСП), то водачите са десни евроатлантици. Такива са и неполитически обвързаните лица от „Отровното трио“ – Минеков, Бабикян и Хаджигенов, които гравитират около неолиберални НПО. Такъв е и Георги Георгиев от „Боец“, който вчера поиска и оставката на президента Радев. На американско финансиране са и „Правосъдие за всеки“ и Христо Иванов (ДА, България), и Атанас Атанасов (ДСБ).

Всички гореизброени политици се кълнат в евроатлантическите ценности и тези на неолиберализма и по тая причина педантично избягват употребата на думата „народ“, заменяйки я с „граждани“.

Следва да припомним, че тези протести в лявата им част избухнаха след една акция на Иван Гешев в президентството, а в дясно се активизираха след акция на Христо Иванов на плажа пред летните сараи на Доган (не че плажът на Росенец е единственият частен плаж по черноморието, но пък дебаркирането свърши чудесна пи-ар работа на Иванов).

Протестите искат оставките на Борисов и Иван Гешев. Нови избори и ново Народно събрание. Институционална подкрепа те получиха само от президента. Други видни борци срещу „статуквото“, като Слави Трифонов, се скриха в миша дупка… с което се разкриха като храненици и слуги на статуквото.

Смешното е, че тези евро-атлантици и неолиберални НПО-храненици на демократическата партия в САЩ сега искат оставката на две фигури, избрани от ръководителите на това, в което се кълнат самите те – евро-атлантическите ценности, институции и механизми, САЩ, ЕС, ЕК и пр.

Защото и Борисов, и Гешев са пряк резултат от решението ни да припознаем в САЩ новият „Голям брат“.

Борисов и Гешев са назначенци на САЩ и ЕС. Те са пряк резултат от избора ни на нов „Голям брат“. Те са пряк резултат от прегръдката ни с евроатлантизма. А най-забавното е, че наред с левите протестиращи, на площада са и заклети евроатлантици. И те искат оставките на най-ярките представители на евро-атлантизма у нас – Борисов, Гешев и Пеевски. Да, тези хора са пряк резултат от платената любов между бившата Държавна сигурност и Държавния департамент на САЩ. Те са пряка последица от членството ни в ЕС и НАТО, от подчиняването на вътрешната и външната ни политика на интересите на САЩ. Нека напомним, че и Цацаров, и Гешев взеха историческото си решение да се кандидатират за поста главен прокурор на републиката след посещение в САЩ. А изборът на Гешев мина толкова безпрепятствено, така гладко… без друг излъчен кандидат за поста… че смути дори най-върлите гербаджии. Борисов пък и онова подобие на партия ГЕРБ са отрочета на две големи немски фондации – „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“ – основни спонсори на ХДС на Меркел, и на стратегическата подкрепа на САЩ.

Абсурдът е, че точно десните, които припознават в лицето на САЩ, НАТО и ЕС своите идейни и политическите съюзници, яростно протестират срещу прекия резултат от дейността на своите патрони, които назначиха Борисов, Гешев и Пеевски за губернатори на колониалната им територия България, гарантирайки им недосегаемост, вечност и свобода да правят каквото си искат.

Всуе останаха някакви надежди на отчаяни протестъри за някакво производство по закона „Магнитски“, по закона „Рико“ и пр. и пр. Но имаме новина за тях: Борисов, Гешев, Пеевски и олигархичните кръгове зад тях откупиха спокойствието си от САЩ както с пари, така и с предателски за страната ни политики, които облагодетелстват Вашингтон. Факт е, че през няколко месеца ние ловим руски шпиони и екстрадираме дипломати от страната. Нищо чудно накрая да се окаже, че ДАНС е най-ефективната контра-разузнавателна служба в света, а руските служби – най-слабото разузнаване в света, след като ги ловим като мишоци как разузнават армията ни. Която е с размерите на гей-парад в село Сусурлево и също толкова слабо въоръжена. А, и ръководена от министър, който не става и за пазач на свинарник.

И интересно как разузнават тия руски КГБисти у нас без подкрепата на местни. Защото до момента имаме 6-ма изгонени руски шпиони и нито един българин, обвинен в шпионаж. Това ми напомня за контрабандата, разбита от Борисов без нито един осъден контрабандист.

Така с дребни външнополитически услуги към колониалната ни метрополия Вашингтон, чрез купуване в аванс и на тройна цена на несъществуващи самолети (за целта и с цената на огромни външни заеми), чрез придобиване на дялове в терминал за втечнен газ и обещания за спиране на строителството на „Турски поток“, администраторите на евро-атлантическата колония България – Борисов Гешев и Пеевскиси си издействаха индулгенция и пред новата власт в САЩ – тази на републиканеца Тръмп.

А с тях индулгенция получиха и олигархично-мафиотските им бизнес кръгове. Като на неолибералстващите НПО-глобалисти от градската десница бе оставена една пързалка, по която да се плъзгат заедно с цялата си преданост и слугинска готовност да обслужват САЩ. Защото САЩ вярват в бог и в парите. А вярата им в последното е толкова силна, че са я написали на банкнотите си.

А вместо за истина и справедливост, на протестиращите десни и подлъгани от тях леви бе позволено единствено да протестират в името на „възвишените“ евро-атлантически „ценности“, които неспирно излизат от устите на Бабикяновци, Христо-Ивановци и прочие НПО-„борци“… каквото и да означават призивите им за повече евро-атлантически ценности.

Вместо да припознаят като свои „Отровното трио“, САЩ, НАТО и ЕС застанаха на страната на „Отвратителното трио“ Борисов, Гешев и Пеевски. Впрочем не си и спомням някога тия евро-атлантически субекти да са заставали на страната на истината и справедливостта, още от времето на преврата срещу Алиенде в Чили, а и преди това.

Цялата подкрепа на САЩ в борбата с корупцията у нас се сведе до нелепото уличаване на един никому неизвестен съдия, за когото така и не разбрахме в какво се е провинил. И това стана за сметка на покриването на стотици други съдии, управляващи и прокурори с доказани многомилионни имоти на френската Ривиера в Барселона и пр. По отношение на корумпетата, които крадат милиарди от скромната ни хазна цари пълно мълчание.

Това е истинският аршин на Държавния департамент на САЩ:

Когато руски фирми струпат газопреносни тръби на пристанище „Варна“ – това е колосален проблем за нашите нови партньори.

Но когато саудитски фирми получат правото да положат тръбите на „Турски поток“ – това е о.к. Поне до момента, когато американците не решат, че всъщност не желаят строежа на „Турски поток“ и цялата сделка трябва да се бастиса.

Защо?

Изтръпнали от мисълта, че русофилът и отявлен българофил Румен Радев може да бъде избран за втори мандат, бандитите от САЩ и ЕС са готови за пореден път да подкрепят амортизираният и вече тотално деградирал техен бандит Бойко Борисов … Както и онова юридическо и интелектуално недоразумение Гешев. И ще ги крепят на власт още 100 години, само и само същите да продължават да слугуват на елементарните им западняшки схеми за източване на човешкия и материален ресурс от колониалната им територия България. Странно е колко много слуги и еничари може да има в една толкова малка страна като нашата. Но не е чак толкова учудващо ако вземем предвид предвид, че начело на същата вече 11-та година стои елементарният СИК-аджийски пожарникар от Банкя, държащ злато, едри банкноти и пистолети в спалнята си. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НЕ РЕВЕТЕ ПУТЕШНИЦИ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СПАСЕНИЕТО ОТ БОРИСОВ ПЕЕВСКИ И ГЕШЕВ Е САМО РАЗСТРЕЛ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *