Бони остана без пари, не я искат на концерти

Бони пееФолк певицата Бони е вече почти низвергната от музикалния бизнес.

Ромската певица не е актуална,  останала е без участия и точно това била  причината да се съгласи да влезе в „Биг Брадър“, откъдето пък за неин ужас я изгониха първа и тя не успя да си направи реклама.

Изпълнителката, която е свикнала на по-разточителен живот, имала спешна нужда от пари, заради което и се навила да влезе в звездната къща за по-малко от 10 бона.  И надеждата, че ще си върне публиката. За съжаление тя успя да надуе главите само на съквартирантите. Там пък зад гърба й коментиращите казаха, че всеки момент ще я изгонят от „Пайнер“, защото била непродуктивна, никой не я канел вече да пее, дори най-евтините  кръчми предпочитали други певици. Модата на Бони и нейния стил просто залязоха, твърдят запознати.

Тя дотолкова била стигнала дъното, че се наложило да хване и с друга професия. Така вече 40-годишната певица се хванала да работи в една от кръчмите в Сливен, където била салонен управител.

Единственият й шанс да излезе от финансовата криза е да се омъжи за своя либиец, но дали такъв изобщо съществува, или тя си го измисля, никой не може да каже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kqNCrli028E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *