Невероятно! Софи Маринова чака бебе!

софи маринова238-годишната сладкогласна певица Софи Маринова е в очакване на второто си отроче.

Ромската перла и тайнственият й приятел, за когото се носят слухове, че е заможен бизнесмен, ту от Перник, ту от Дупница, ту от София, са решили да преминат на по-различен етап в отношенията си и да станат истинско семейство, шушукат колежки на Маринова.

Все още никой не е чул, че  Софка  вдигнала сватба, така че вероятно щастливото събитие предстои или в скоро време, или след като се роди детето. Едно обаче е абсолютно сигурно – фолкпевицата  бременна и сияе от този факт.

Софи е все още  в първите месеци и на последното й участие  преди няколко  дни и не се забелязало изпълнителката да има голям корем, пише hotarena.net. Само имало нещо променено в походката й, а чертите й били смекчени и излъчвали спокойствието на мадона.

Не е ясно и кой е таткото, защото фолкаджийката упорито крие връзката си, само преди месеци загатна, че е влюбена и има човек до себе си.

През 2002 г. гласовитата певица роди първото си дете – малкия Лоренцо от тогавашния си приятел Петър, но двамата се разделиха след история, наподобяваща латиносериал. Чак сега Софка се е отърсила от тогавашните си чувства и пак е намерила любовта. Тя се надява бебето да е момиче и да наследи хубавия й глас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AWF2AeWMsWI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *