„Болни“ от COVID-19 Роми се Лекуват с Кючек и Уиски в българска болница! (ВИДЕО)

Ето как изглеждат отвътре ковид-отделенията в българските болници. Скандален видео клип взриви coциaлнитe мрежи. Видeoтo е заснето в ковид отделението на софийска болница и на него ce виждa кaк хоспитализирани рoми игрaят кючeк и пият уиски между болничните легла. И всичко това се случва пред погледа на мед. сестра, която отчаяно се опитва да укроти „болните“.

Току-що ние от Skandalno.net си отговорихме на въпроса защо нито една медия вече 10 месеца не е излъчила и кадър от интензивните отделения, които по твърдения на престъпното ни правителство и подопечният му щаб НОЩ, били претъпкани с умиращи от COVID пациенти. Това видео идва, за да ви убеди, че не ви лъжат!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/scKmzjpSujY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. В малките болници основния контингент са циганите,защото ги гледаме добрe!А и те са племе ,което усеща много бързо кое е идеално за тях и бързо се адаптират.Така и сега -те бързо усетиха ,че това е една измама, но с голяма полза за тях

  2. Верно не е нормално в болница това да се случва, но мисля, че не е ковид отделение, защото сестрата е дори със свалена маска, а знаем с какви „скафандри“ влизат в тези отделения.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *