Внимание! Хунтата РЕПРЕСИРА Доц. Мангъров! Да го Защитим! (ВИДЕО)

Кампания в защита на доц. Атанас Мангъров поде журналиста Станислав Цанов. Причината: Зачестилите бесни медийни и административни атаки на властта срещу топ инфекциониста, който неспирно громи лъжите на Хунтата за „пандемията“ и „смъртоносния“ вирус COVID-19.

„Кампанията и клипът създадох в защита на доц. Атанас Мангъров, защото в момента той е подложен на поредица от репресии като поръчково тотално медийно очерняне на образа му, заплахи за физическа саморазправа и убийство. И това е само началото на атаката. Очакваме скоро да се включи и някоя дисциплинарна комисия, която да му отнеме лекарските права. Така действа Хунтата с неудобните, които дискредитират лъжите й.

Доц. Мангъров бе един от малкото специалисти, осмелили се да кажат истината за вируса Ковид-19, ‘пандемията’ в света и България и открито да застанат срещу държавния щаб НОЩ и оглавяващите го измамници Мутафчийски, Кантарджиев и другите“, разказа журналиста. Гледайте това уникално, изключително стойностно и затрогващо видео, в което наред с интервюто с доц. Мангъров, можете да видите и видео включвания на над 100 подкрепящи го българи, сред които Пламен Пасков, Киро Брейка, Янсен ван дер Щрудел, проф. Лъчезар Аврамов и други. .

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ВЯРА ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *