Болна ли е Николета Лозанова?

Николета голаБолна ли е Николета Лозанова? Това се питат вече хора, които влизат в новинарските сайтове, а там неизменно ги посреща плеймейтката с навирено дупе във всякакви пози и под всякакъв ъгъл.

Няма спирачки за бившата на Валери Божинов, няма мярка, няма приличие.  Пред ден през два, тя се разсъблича и показва всичко от себе си, слагайки горещите фотоси в официалната си страница. Ако няма нови, то ползва позабравени стари и пак цъфва почти гола, написвайки някакъв безумен текст под снимката.

 Този път плейметката не е само в  леглото, а позира с плюшено мече. Тя се е излегнала сластно на меката си  спалня, която е известна вече на всички и дори всеки знае цвета на чаршафите и броя на възглавничките й.   Сега тя е застанала пред камерата на придворния си фотограф само по прашки и парфюм.

Да се показваш гол през ден, да се чекнеш или надупваш пред камерите и да се показваш така пред всички е болестно състояние, пишат читатели, между възгласите  „Искам те Ники“ или „Махни още малко завивката!“. Не можем да разберем защо са нужни тези снимки и какво на кого доказва Лозанова. Това е поведение на жена, която или се напъва да е еротичен модел, или просто не може да живее, без да показва тялото си.

Нека се показва колкото си иска, но възниква въпросът съвместимо ли е това с работата й на телевизионен водещ. И има ли поне една водеща у нас, която всяка седмица си показва гащите, или зърната, питат се недоумяващо зрители.

А други я наричат с думи, които смятаме тук да спестим.

https://youtu.be/xWlNbdaUt08

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Просто иска да предизвика интерес,защото никой не и обръща внимание.

  2. Моля Ви, позволявам си съвет, т.к. безкрайно харесвам http://skandalno.net/ – спрете да пишете вече за тоя боклук Николета, спрете да я радвате с медийно присъствие! Простотията й точно това търси, за нея е все едно какво пишат. Важното е да се пише! Вече почти всички я плюят, но тя си мисли, че дъжд я вали! На никоя телевизия не прави чест да показва това неграмотно Нищо, та и предаване да води. Стигнали са дъното!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *