Джулиана Гани с призив към силиконките: Да спретнем гол протест срещу цената на винетките!

ДжулианаСлед като шофьорите се спукаха да протестират срещу новата цена на винетките и никой не им обърна внимание, а медиите си мълчаха сервилно, за да не дразнят правителството и Бойко Борисов, сега се появи тежката артилерия.

Най-неочаквано  силиконовите красавици решиха също да се разбунтуват  срещу новите, доста по-високи и удрящи в джоба цени на винетките.

Мис Силикон – Джулиана Гани нетипично за нея се включи в общонародния гняв и избухна  срещу огромната несправедливост, която стана с   поскъпването на винетките от 67 на 97 лева, или над  40 процента.

Чета за протести в цялата страна и също съм много възмутена, написа тя в профила си във Фейсбук. Ядосана съм и призовавам всичките си  колежки от Мис Силикон и други конкурси  да ми се обадят, за да направим един гол протест с голи гърди  на нашите любими управляващи.

Не е справедливо  да плащаме  такава цена на фона на  разбитите ни пътища, които кърпят от време на време козметично. Моят приятел на всеки шест месеца сменя джанти и гуми заради дупките. Защо да плащаме и за винетки, гневи се Джулиана и показва снимка с мощното си оръжие за протеста.

https://youtu.be/8cBzdfMJJJQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *