Божков ексклузивно: Сигналът ми за рекет и изнудване срещу Борисов е предаден в ЕК

Васил Божков съобщи, че освен на българската прокуратура, сигнала си за рекет, злоупотреба с власт и изнудване срещу премиера Борисов и министър Горанов, е пратил и на Европейската комисия. „Миналата седмица изпратих сигналът си за рекет, злоупотреба с власт и изнудване от страна на премиера и министри, на българската Прокуратура. Тя обаче оглушително мълчи и бездейства. Все още никой български прокурор не ме е потърсил на посочения от мен адрес, никой не ми се е обадил и по телефона, за да свидетелствам и да предоставя доказателства“, написа във фейсбук профила си бизнесменът, който понастоящем е в Дубай.

„Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС. Днес подадох сигнал до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните правомощия е да назначат трима независими европейски прокурора, които да извършат независимо разследване.

Предоставил съм им доказателствата, записи и свидетелските показания по този случай. Така ще предотвратя натиск и изчезване на свидетели, заличаване на следите и унищожаване на доказателствата“, посочва Божков.

Сега е момента и тук е мястото за автореклама. Уважаеми читатели, припомняме ви, че сайтът ни Skandalno.net първи написа (още на 6 март, 2020 г.) че Божков ще атакува правителството през Европейската комисия. Новината стана изключително популярна. Прочетоха я над 2-5 млн. души. Но се намериха и читатели, които недоверчиво обявиха новината за „партенка“… въпреки позоваването ни на два различни, независими един от друг и будещи доверие източници. Днес истината, както винаги в живота, си проби път. А истината е, че Skandalno.net не греши. Ето и въпросната наша статия, която публикувахме още на 6 март, 2020 г.

Виж Тук: БОЖКОВ УДРЯ БОРИСОВ С ДОКУМЕНТИ! ПРЕМИЕРЪТ Е ОТКРАДНАЛ…

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Подкрепям безрезервно Божков и всички честни и интелигентни българи в желанието ни да свалим тази отвратителна власт която под лозунги срещу инакомислещите ограбва, обезкървява и затрива държавата ни. Нов народен съд за иззедниците. Конфискация на награбеното и доживотна лустрация към властови ресурс.

  2. Защо да не излезем на улицата и да прогоним тази измет, налагаща фашизирано управление от толкова години? Който иска да поспори за стила на човек от мутренските среди, да прочете „Фашизмът“ на Желю Желев!

  3. Нищо няма да излезе. ЕС и онези отвъд океана ще покрият ББ. Ще изкарат Божков клеветник. Ще задейства Интерпол. Ще го докарат в България и ще го осъдят. А оня ще се бие в гърдите че за сетен път се е преборил мафията, която той е създал.

  4. РЕПРЕСИРАН МНОГО ПЪТИ ДО ОБРАН ЕВРЕИН каза:

    ЛОШОТО Е ЧЕ ТАКИВА ЖАЛБИ ЗАВЪРШВАТ С ОТГОВОРА „НИЕ НЕ СЕ МЕСИМ ВЪВ ВЪТРЕШНОТО ПРАВО! ВСИЧКИ ДО МОМЕНТА СА ПОЛУЧАВАЛИ ТОВА КАТО ОТГОВОР И ТУК ИДВА ВЪПРОСА ЩО ЗА ПРИМАТ ИМА ЕВРОПЕЙСКОТО ПРАВО ИЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕЙСТВИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ВЛАСТТИ СЪС ЗНАНИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ? С ПОРЕДНАТА КОНСПИРАЦИЯ КОВИД 19 НИКОЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ НЕ СЕ ПОЛЗВА С ДОВЕРИЕ СРЕД ГРАЖДАНИТЕ! САМО НА ТОВА ОСНОВАНИЕ СА НЕЛЕГИТИМНИ! ВСИЧКИТЕ ИЗМАМИ КОИТО СЕ ИЗВЪРШИХА НА ТЕРИТОРЯТА НА РБ И НА ЕВРОПА, ТОВА КРАЖБА НА ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ СТАВАШЕ С МЪЛЧАЛИВОТО СЪГЛАСИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАКТО И РЕКЕТИ, ИЗНИДВАНИЯ И ИМОТНИ ИЗМАМИ! ТАКИВА ИМОТНИ ИЗМАМИ НЕ СА ПОЗНАТИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! И С ПОСЛЕДНАТА КОНСПИРАЦИЯ КОВИД 19 ЕДВА ЛИ БИ СЕ ВЪЗСТАНОВИЛО ДОВЕРИЕТО, А МНОГО ДЪРЖАВИ ОБМИСЛЯТ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! И В КРАЙНА СМЕТКА НА ТЕЗИ ОСВНОВНАТА ИМ ПОЛИТИКА Е ДА КРАДАТ, А НАРОДА СПИ ДЪЛБОК СЪН! СЪБУДЕТЕ СЕ ИДИОТИ СЪБЛЯКОХА НИ ГОЛИ И НИ ОСЪДИХА НА СМЪРТ!

  5. ТАК СИ Е-БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗЪМА ! ТАК *** И СЕГА В ЮДЕЙСЙКИЯ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ РЕД ОТ САЩ ! – ………………….. ЛИЧНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ! ––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ –––––––-
    stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2020&p=poetbg&title=%D1%C2%C5%D2%CB%C8%CD%C8%D2%C5+%C
    –––––––-
    Прочети още на: ––––––––––https://www.dnes.bg/politika/2020/06/12/zalojnici-li-sa-mvr-i-specialnite-slujbi-na-politicheski-igri.453158#comment-newest

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *