Боби Кристина вече е в ръцете на Бог

БобиДъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун, която бе шест месеца в кома, почина тази нощ.

Тя си отиде  на 22 години, шест месеца след като беше открита в безсъзнание във ваната на апартамента на гаджето  си Ник Гордън. Самият Ник и негов приятел я намериха късно вечерта, прибирайки се пияни от купон.

Красивата и надарена  млада певица бе приета в болницата и беше поставена в изкуствена кома, тъй като диагнозата й беше много тежка, а изследваната дейност на мозъка даваше права линия. Това се случи на 31 януари, след  като бе намерена  във ваната с лице към дъното й и едва даваше признаци а живот. От болницата обявиха, че е в мозъчна смърт, но баща й Боби Браун и роднините на майка й очакваха да стане чудо и я поддържаха изкуствено жива. Това продължи над пет месеца, докато семейството се примири и я изпрати в хоспис, където изключиха животоподдържащите апарати. Дни след това момичето си отиде.

Най-вероятната причина за припадъка й във ваната е  свръхдоза наркотици. По момичето обаче е имало синини от удари и започна разследване срещу годеника й Ник Гордън. Той влезе доброволно в клиника за лечение от зависимости, но след месец и нещо излезе оттам. Оказа се, че и тайна е крал пари от сметката й От фамилията Хюстън коментираха, лаконично, че Боби е „най-после в мир със себе си, намира се при майка си и е в ръцете на Бог“. Все още не е ясно кога ще бъде погребана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *