„Хизбула“: САЩ са Големият Сатана на света!

НасралаЛидерът на ливанската шиитска групировка „Хизбула“ – Хасан Насрала заяви в свое изказване, че въпреки подписването на договора за иранската ядрена програма,  САЩ ще останат „Големия Сатана“ за мюсюлманския свят.

Те въоръжават различни групировки и предизвикват безсмислени войни между тях. Непрекъснато загиват наши братя в собствената си страна, простреляни от хора с американско оръжие, съобщава телевизионният канал Al Arabiya.

Насрала е сигурен, че Иран няма да прекрати подкрепата си за ливанската организация, въпреки  договореностите с представителите на Запада. Това са наши братя и няма да ни изоставят. Аятолах Али Хаменей ни даде много ясен и сериозен знак, че никога няма да предаде съюзниците си, защото имаме една вяра и една кауза.  А ние от „Хизбула“ заемаме много специално място сред тях“, каза Насрала“.

„Ние сме доволни от това,  че САЩ ни преследват. Значи се страхуват от нас, защото се борим за собствената си земя. Войнстващите американци  завинаги ще останат Големия Сатана за арабите.  Затова ние, от съпротивата, ще защитаваме страната си от американските бомби и оръжия и ще се борим и с израелците, които са слуги на Сатаната и тяхна дясна ръка“, каза още  лидерът на „Хизбула“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *