Миро пял в казармата „Ох, яж бананите“, за да му дадат отпуск

Миро зл орфейПевецът Миро карал  казармата заедно  с актьора Димитър Рачков.  Двамата служили на родината в Грудово, сега Средец.

Миро се разнежи и издаде, че тогава Рачков имал  доста повече коса, макар и остриган, бил много по-слаб и по-чаровен и привличал жените, като с магнит. Около него кръжаха жени, като пеперудки на цвят. Направо всички му завиждахме, а даже не беше станал популярен.
Лепяха му се непрекъснато.

След командирите и войниците  разбрали, че Миро е спечелил „Златния Орфей”, войниците в казармата били въодушевени и  го накарали да научи песента „Ох, яж бананите”. И да им я пее.. „Сега не бих  изпял тази порнография за нищо на света, но тогава не беше така. Не бих направил много неща за пари, обаче когато е войник и  когато става дума  за отпуска, е готов да пее  всичко, даже и за ядене на банани”, сподели през смях певецът. Но не обясни за какво става дума в текста на песента.

Миро се разнежи от спомените и каза, че на „Златния Орфей” Емил Димитров станал, отишъл при него , поздравил го и му признал, че дал своя глас за песента му и очарователно топлия му глас. Същото направила и Йорданка Христова. Той сподели, че никога няма да забрави как двете легенди го подкрепили, защото това за него значело много.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *