Алисия: За три години „забременявам“ медийно за десети път

алисия охранаФолк певицата Алисия категорично отрече да  е бременна.

Това каза певицата  в предаването „Тази неделя” по bTV, а повод за въпроса бяха публикации от последната седмица, че Ники Михайлов й е направил бебе. Публикациите пък се основаваха на факта, че тя излезе на сцената с широчка рокля на воланчета и висока талия, която я правеше да изглежда в четвъртия месец.

„От няколко години периодично ме „забременяват”. Това май е  десетият път. На мен вече не ми прави впечатление и просто се усмихвам на поредната „сензация“. Когато си известен, свикваш да четеш за себе си какво ли не и или трябва да не обръщаш внимание, или да водиш безкрайни и протяжни битки в съда. Аз избрах първото и съм по-спокойна“ , каза  фолкаджийката.

Алисия представи в ефир новата си песен с рап-дуото „Скандау”. Парчето е доста приятно за слушане , а певицата през смях каза, че този път не е прочела, че има любовна връзка.  „Понеже момчетата са две, не успяха да пуснат слух, че сме гаджета, освен да сме направили тройка. Иначе често  така става с всеки, който ми партнира. Рано или късно прочита, че си партнираме и в леглото”, каза тя.

Певицата сподели неочаквано, че  обича поп музиката и затова е решила да направи това парче, а момчетата пък нямали предразсъдъци към фолка и затова всичко се получило повече от добре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *