Благо си отмъсти, взе поршето на Христина

Благо и Христина1Бившата на Благо Георгиев – Христина Витанова остана само с една кола.

Скъпарското Порше, което футболистът й беше дал като обезщетение бе конфискувано от самия него в полза на новото му гадже.

Преди няколко месеца Благой прекрати близо десетгодишната  си връзка с Витанова, като й даде децата и част от имотите си, които са за над 2 милиона лева. Това включва  триетажна къща в квартал  „Горна Баня“, две скъпи коли и доста солидна  банкова сметка.

Едната кола – поршето обаче вече е не е там и сменила притежателя си. Това бе луксозният автомобил, който футболистът подари на бившата си от благодарност към Христина след като тя роди  сина им Давид.

Според злите езици, след като Благо разбрал, че в автомобила бившата му возела други мъже, с които си урежда срещи  си го взел. Спортната кола вече е дадена  на новото гадже на футболиста – Куини-Алис, която гордо я кара из София.

Близки до Христина обаче твърдят, че той отмъкнал колата от семейството си, за да се изфука пред ученичката с щедростта си и богатството си. Освен това искал да накаже Христина, защото тя, ужасена от връзката му с поредната въртиопашка, отказала да му дава децата през уикендите и му разрешавала да ги вижда само в нейно присъствие и то вкъщи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *