Благо Георгиев съвсем хлътна, предложи брак на Куини Алис

Благо Куини1
Футболистът Благой Георгиев предложи официално брак на гаджето си Куини Алис.
Двойката даже си пусна снимка в социалната мрежа, на която красивата ученичка  е с годежен пръстен.

Благой  и приятелката му са гаджета  едва от няколко месеца, обаче връзката им изглежда сериозна. Самият факт, че той не й е изневерил досега с нито една плеймейтка или фолкаджийка, вече говори много. Заради Куини  Благой се връща в България винаги, когато може, а самата тя непрекъснато бяга от училище, за да е с него. Новоизлюпената манекенка го представи на родителите си, които го одобриха,  а спортистът даде на бъдещия си тъст една от лъскавите си лимузини, за да може да е  на разположение на Куини, когато той рита в Русия.

Любовта им се развива шеметно и Алис обиколи половината свят с любимия си. При всеки удобен момент той й подарява приказна ваканция – в Дубай, в Москва, в Рим,  на море и където им хрумнеше.
Георгиев упорито се опитва да запази новината за годежа с хлапето в тайна, за да не дразни бившата си,  но снимките показват  друго. На един от общите кадри Куини Алис позира с диамантен пръстен на ръката, който очевидно е получила  по повод на годежа. И докато тя  е на върха на щастието, то родителите й никак не са вдъхновени  от идеята за брак. Куини все още е само на 18 и родителите й са много против да си обърква живота така рано. Тя е млада и тепърва й предстои да живее, а не да се затвори с бъдещия си мъж и да започне да му ражда деца.
Още повече Благо има вече една дълга и сериозна връзка зад гърба си и две деца, които заряза да ги гледа  майка им, но за които трябва да се грижи финансово, докато за Куини животът тепърва започва, а ще трябва да се съобрязява и с чужди рожби, недоволстват майката и бащата на моделката. Те не крият и че се опасяват, че с непостоянния си характер Благо е способен да зареже и нея.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *