Биха шута на Ненчо Балабанов от „Господари на ефира“!

Ненчо БалабановНенчо Балабанов изхвърча скорострелно от „Господари на ефира“, а от понеделник на негово място ще води колегата му Герасим Герасимов – Геро.

Рокадата била регулярна, пишат в сайта си от продукцията и обясняват, че е обичайно водещите де се сменят на определен период от време. Странното обаче е, че никога не се е налагала такава  „регулация“ по средата на сезона и всеки екип си е изкарвал определените месеци преди да се смени с друг. В случая даже не сменят целия екип, а само единият от членовете му.  Малин Кръстев остава, а Ненчо си отива.

Истинската причина обаче е, че Балабанов се държал много самонадеяно на екран, непрекъснато гледал да засенчи колегата си Малин, престаравал се, изземвал функциите му и ръсел неуместни бисери. Опитите му и да води и да пее, че даже и да танцува се отразили на гледаемостта и рейтингът на шоуто спаднал.

Освен това под сурдинка се говори, че палавият актьор се заиграл тайно с една от адреналинките, което било абсолютно недопустимо в предаването. Трите грации се борели за вниманието му и слушали само него.

Джуди Халваджиян решил деликатно да се отърве от напористия актьор, който предвидливо беше назначил само на временен договор. Сега изпитателният срок изтича и  Ненчо си тръгва с почести и тържествено изпращане.

В шоуто връщат Геро, който ще гарантира по-висока гледаемост и няма да флиртува с адреналинките.

Единственият въпрос е как Геро ще води предаването в понеделник, когато участва в „Като две капки вода“ и няма да има време да се разгримира. Но колко му е да води по рокличка, или плитки. Това само ще засили интереса към „Господарите“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *