Любо Бентлито си взе бентлито от Кучкова!

КучковаEлeнa Kyчĸoвa се размина с голямата си мечта да стане госпожа Никова.

Плеймейтката до последно се надяваше да стане господарка на сърцето и банковата сметка на ДПС-шефа Любомир Ников, но остана с пръст в уста.

На няколко пъти медиите ту ги разделяха, ту ги събираха, а тя дума и не даваше да се изрече, че любовта е изгоряла. Но разлъката на доскорошните влюбени вече е факт.

Двамата изкараха цяла година влюбени и може би идилията щеше да продължи, ако плеймейтката не беше поискала пръстен. И не само пръстен, но и точна дата, на която двамата да скрепят връзката си с подпис пред стотина приятели. Това стреснало влюбения Ников, който като всеки мъж се гордеел да си има млада любовница, но и през ум не му минавало да я прави своя съпруга. Да има метреса си било в реда на нещата, но ако се оженел за нея, кял да демонстрира, че е тотално закъсал и изглупял.

Негови съпартийци налели масло в огъня и го убедили, че млади хубавици има навсякъде, но те са за разтуха, а не за съпруги.

Още повече масло наляла дъщеря му, която мрази Кучкова и вижда в нейно лице съперница за вниманието на баща си. Намесила се и бившата му съпруга и го посъветвала да не става за резил.

Под натиска на толкова близки хора политикът се предал и натирил любимата си обратно в апартаментчето й.

За да докаже на останалите, че тотално е прекратил всякакви отношения с Кучкова, той си взел и бентлито, което карала и сега плеймейтката е тъжна. Няма нито гадже, нито бентли, одумват я моми от бранша. .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *