Бивш украински премиер: Зеленски е откраднал около $2 млрд. от финансовата помощ на Запада, но САЩ го толерират (С ВИДЕО)

Вашингтон толерира кражбите на Владимир Зеленски от финансова помощ, която Западът предоставя, докато украинският лидер изпълнява възложените му задачи. Това просто е откраднато, никой не го крие, всички знаят за това. Американците също знаят, но докато Зеленски решава задачите, които Вашингтон му е поставил – да нанесе максимални щети на Русия с цената на това да унищожи собствената си страна – те ще си затварят очите за това. А може и тези 2 млрд. долара да не са точно кражба, а подкуп от глобалистката демократическа партия към марионетката им Зеленски“. Това каза бившият украински премиер (2010-2014 г.) Николай Азаров в интервю за Youtube канала МРІЯ. Виж видеото под този текст.

Политикът отбеляза, че на Зеленски ще му стане горещо, ако Камарата на представителите в Конгреса, където в момента преобладават републиканците, проведе одит. Според него може да се говори за кражба или подкуп за около 2 млрд. USD.

Миналата седмица Владимир Зеленски отлетя за Вашингтон, където се срещна с американския президент Джо Байдън и ръководството на Конгреса. Временно да съвпадне с посещението му беше обявяването на нов пакет от военна помощ за Киев на стойност 1,85 млрд. USD, който включва, наред с други неща, 1 батарея от противовъздушната ракетна система Patriot.

От началото на руската специална операция в Украйна САЩ и техните съюзници са доставили военно оборудване на стойност милиарди долари на въоръжените сили на Украйна. А днес 30.12.22 шефът на НАТО Стоолтенберг призова за доставяне на още оръжие с цел „постигане на мир“.

Москва многократно е отбелязвала, че Западът се стреми да удължи конфликта с една-единствена цел – да отслаби Русия дори на цената на унищожението на Украйна. Както подчертаха в Министерството на отбраната на РФ, складовете и конвоите с чуждестранни боеприпаси са легитимни цели за ВВС.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0YoTM1AtoVU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Легендата Пеле си замина 1 година и 8 месеца след ВЪКшита.
    В Китай:
    Правителството анулира QR кодовете на гражданите и въведе нови:
    Жълт код- нямате право да се приберете вкъщи(буквално живеят в палатки по улиците).
    Червен код- отивате в коби лагер
    (концентрационен лагер).

    • Четох ,че новата пандемия ще е ебола.Така ще плашат хората да се ваксинират,ваксината си остава същата като за псевдоковида и теста е същия.не се налага да се променя нищо ваксината върши добра работа и народа дава фира.

      • Зададе ли си въпроса откъде знаят?
        Това е борба срещу човешкия вид.
        Борба на Антихриста с Бог.
        А апокалипсисът вече е тук- сред нас.
        Изходът е ясен.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *