Бареков се оказа болното дете на българската политика

БарековТочно като децата, които боледуват от тежка болест и родителите им отчаяно търсят пари, така и Бареков се оказа, че е просел дарения за собствената си партия.

За разлика обаче от дечицата, които трогват цяла България, но родителите им събират парите с мъка и даже не докрай, а някои дори умират, преди сумата да е достигнала желания максимум – здравото дете на българската политика Николай Бареков е събрал за предизборната си кампания 1 милион лева! Забележете един милион за един месец.

Най-много се е бръкнал Росен Петров, който е внесъл по сметката на ББЦ 10 хиляди лева. Останалите дарения са по-малки и всички са публикувани на сайта на Сметната палата. Така излиза, че част от българите са подпомогнали   с цял милион лева каузата на ББЦ, а Бареков ги е трогнал повече от десет отчаяни деца заедно, защото това е сумата, която се изисква за лечението им.

Любопитен е фактът, че изборите бяха на 25 май, но на 28-ми са продължили да идват дарения.

Доста други политици се усъмниха във всичко това и най-вече в сумата. Дали така не се узаконяват някакви пари, дадени под масата, питат се форумци в различни сайтове. Дали преди да се „дарят“ парите не се дават на ръка на дарителя?

За сравнение –   БСП е получила за кампанията си няколко дарения от по 1000 лева, Първанов „Голф“ за ползване и няколко дребни суми, а ГЕРБ нищо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Hl4RtmBOhj4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Че е болен е болен но още колко болни хора гласуваха за него.УЖАС !?!?!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *