Партията на мутрата Борисов работи с тази на капута Бареков!

2

атака знамеТочно тези думи каза на извъреден брифинг Десислав Чуколов от „Атака“. Че Борисов е мутра, го каза неедконкратно тайният му съюзник Бареков. Не казвам нищо ново и нищо подсъдно. Може да се види в много предизборни клипове и Борисов даже е завел камуфлажни дела за обида към уж политическия си опонент.

Капут също не е обида, защото това е нарицателното име на Бареков във всички форуми и всеки, който поиска, може да го види.

Чуколов заяви, че днес ще направи разкритие как са купувани гласовете на циганите от ББЦ и ГЕРБ. Показателна била само една от извадките, където половината роми са гласували за едната партия, другата половина за другата. Същото го каза по-рано и Цветелин Кънчев. Той обясни, че БСП нямали пари за циганите и другите партии си напазарували колкото им трябват.

Чуколов хвърли и бомбата, че Бареков е дал 50 милиона лева за предизборната си кампания. Искам да знам откъде са тези пари, когато той лично ни увери, че започва кампанията си с лични спестявания. Нима един журналист има 50 милиона лично спестявания? Силно се съмнявам, че колкото и да е продажна дадена медия, тя не може да спести толкова.

От Атака искат касиране на изборите заради явно опорочения вот и купените гласове, което беше доказано нееднократно. Освен  това оттам обещаха още скандални разкрития за изборите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZXcMVliUL8Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Тия психопати не разбраха защо хората не гласуваха за тях.Колко ли трябва да си ограничен?А лично на мен ми предлагаха за Атака 30 лв.Много малко давате бе аркадашлъ!

  2. Нещастник.Вие всички от тази мафиотска партия трябва да се прегледате.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *