Багата смело: Готов съм да стана баща!

багата„Готов съм да стана баща и да поема своята отговорност на пораснал и сериозен човек“, каза ММА боецът  Благой Иванов.
„От няколко години  имам жена до себе си и тя явно е жената на живота ми. Така се оказа. Тя ме спечели с това, че винаги е до мен, дори в най-лошите ми и страшни мигове и никога не се е отказала и не ме е предавала, както правеха другите. Живеем заедно отдавна, а сега мислим и за семейство. Както е всеотдайна към мен, такава ще бъде и към детето ни, времето го е доказало, категоричен е Багата.
Той  записа поредната си победа в САЩ и с нея защити световната си титла. След което се върна в България да види родителите си и след това отново да започне тренировките за следващия си мач.
Незнайно защо Благой се видял първо с баща си, а след това с майка си и сестра си. Цялото семейство не се е събрало да посрещне известния си син. Но той пък твърди, че когато е далеч от роднините си, е много по-съсредоточен в тренировките и играта си. По един или друг начин тук те го разсейвали. Явно има проблеми с тях.
ММА боецът проговори и за инцидента, който го вкара в „Пирогов“  в кома за повече от два месеца и лекарите не вярваха, че ще оживее.
Това преживяване ме направи по-силен и по-упорит. Било е трудно на близките ми, които стояха неотлъчно до мен. Аз не помня нищо от тези два месеца.
Точно този инцидент ме накара и да прогледна и да разбера кои са наистина близките ми хора и ме обичат и кои ме отписаха. След това аз отписах фалшивите приятели  и станах по-силен, разчитайки само на себе си,  сподели Иванов.

https://youtu.be/aCuadqnbWqY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *