Бойко Борисов нагло след изборите: С ГЕРБ никой не може да се мери!

БорисовВ една много толерантна кампания преминаха тези избори за местна власт.  Това заяви Бойко Борисов в профила си във Фейсбук .

Видяха се дефектите в изборния ни закон, обаче се надявам  партиите  да направят анализ и да си преценят да ги поправят или не.

На пресконференция пък  Борисов остро реагира  на казаното от  Реформаторския блок по повод изборите в Плевен. „Няма какво да се говори! Ясно показаха тези резултати сега в цяла България, че с ГЕРБ никой не може да се мери”, заяви самодоволно той.

Че с ГЕРБ никой не може да се мери е пределно ясно на всички. Партията постигна такива резултати, каквито дори Тодор Живков не можеше да постигне. 85 процента гласували за кмета на Бургас, това го няма никъде по света и дори Путин го избират със 70 процента. Необяснимо преобръщане на резултатите в повечето областни градове – до последния момент води една партия, накрая печели ГЕРБ. Масово раздаване на пари направо на улицата. Полиция арестува уж купувачи на гласове, а после ги пуска. Списъци с ЕГН-та по магазинчетата в селата, масови заплахи по работните места за „правилно“ гласуване, агитация на пенсионери в млекарници, пред пощи, в клубове и даже аптеки. Купуване на цели цигански махали, починали хора в списъците, купени комисии и масова манипулация в „Арена Армеец“.

България показа, че не иска ГЕРБ. На първия тур гласуваха една трета от избирателите, а на втория една четвърт. Това г-н премиерът се направи, че не го е видял. И обяви, че с ГЕРБ никой не може да се мери.

И е прав. По манипулации никой не може!

https://youtu.be/53jwpOa-Mqo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *