Андреа и Моника победиха Кубрат!

КубратКубрат Пулев е забранил категорично  на нежната си половинка Андреа да се среща и дори чува  с най-добрата си приятелка Моника Валериева.

Кобрата се изнервил от разни слухове и не искал любимата му да общува със скандалната Моника, защото смятал, че бившата любовница на Валери Божинов  й влияе зле и я влачи в съмнителни компании.  Андреа и Моника са първи приятелки от доста време и бръмчалката, която временно отмъкна мъжа на Николета Лозанова, стана  популярна именно покрай приятелството си с чалга звездата.

Спортистът е решил да сложи край на дългото им приятелство, вероятно и по молба на Валери и забранил на годеницата си даже да се чува по телефона с брюнетката. Той звъннал и  на Моника, като със сериозен тон  й заявил да забрави номера на скъпата му. Двете красавици обаче не могли да отставят някакъв мъж да ги командори и да приемат факта, че няма да се виждат или поне да се чуват решили да се престорят на скарани. По тази причина те пуснали слух из медиите, че вече са са в люта вражда и не могат да се понасят.

Това, което  твърдят – че са скарани, е пълно лъжа. Те се чуват всеки ден, обаче го правят  тайно от Кобрата, а пред него  играят, че са  сдърпани. Двете няма как по чужда заповед да прекратят приятелството си, защото са много близки и защото ги свързват много общи тайни, твърдят светски познавачи.

Красавиците измислили тайна схема и Валериева си взела нова СИМ карта, която била предназначена единствено  за разговори с русата й приятелка. Пред Кубрат  Андреа твърдяла, че вече изобщо не поддържа никаква връзка с Моника и дори била изтрила номера й от телефонния си указател. Зад гърба му обаче всеки ден двете се чували.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/al9_vURQGqs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *