Разкритие! Ели Гигова забила бивше гадже на Лили Иванова

Ели Гиг3От няколко месеца Ели Гигова се радва на нова любов.

Митко Каратиста бил гадже на милионерската щерка, но двамата не се появявали често заедно на публични места, за да не попаднат в полезрението на медиите.

От лятото  бившата водеща по БНТ е била завладяна от  чара на Димитър Тодоранов. Собственикът на известната  морска кръчма „Хасиенда“ в Лозенец буквално омаял дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов  през август, когато тя била на море.

 32-годишната брюнетка отишла с приятели в крайбрежното заведение на Тодоранов,  а той пък  веднага се завъртял около компанията й и от поглед на поглед заварката станала. Оттогава двамата просто били неразделни ден и нощ,  издават приятелите на великотърновеца.

Те обаче се разделили месец след това, защото  Ели влязла във „ВИП Брадър“. Тя вече имала договор и не можела д9а се отметне. Докато я чакал, Митко го ударил на живот. Ели била доста обсебваща и взискателна, искала го само за себе си, затова сега той наваксва пропуснатите срещи с приятели, но иначе се държи целомъдрено и не иска да я изпусне.

Гигова пък много хвалела новия си любовник. Пред свои приятелки тя доверила, че Каратиста бил направо бог в леглото и знаел отлично тайните „бутони“ на тялото й, които я докарвали до пълен екстаз.

Димитър Тодоранов официално е  разведен. Преди години той водил курсове  по различни спортове на круизни кораби и там срещнал  бъдещата си  съпруга – Наташа Чатарпал. Тя е  водеща в МТВ и  била на кораба с телевизионния си екип, когато двамата се влюбили.  Митко заминал за Ню Йорк и се оженили два пъти. Веднъж за да получи визи, а втори път официално. Година по-късно обаче дамата се разделили, без да обяснят защо.

У нас Каратиста е известен с няколко любовни афери. Осведомени се кълнат, че бизнесменът дори е минал през покоите на Лили Иванова и имал взимане даване с  Калина Крумова и Алисия. Падал си само по извесни жени.

Ели пък от две години живее без любов. Последното й завоевание  беше друг плейбой  – Петко Димитров. Съсобственикът на известния нощен клуб в София „Найт Флайт“ беше неотлъчно до нея  до 2012 г., когато изведнъж двамата се разделиха, без да обяснят защо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/s6hY2J_lwHw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *