„Алфа мъжкарят“ Цецо и женкарят Братухчев аут от Брадъра

изгонениМъжете в Биг Брадър толкова се престараха в желанието си да се покажат мъжкари, че снощи зрителите изхвърлиха двама от тях и ако можеха, щяха да изкарат всичките навън.

Трима от тях си направиха групичка за терор над другите, удряха се в гърдите, надуваха се, повтаряха ние сме мъжкари, караха дамите да им прислужват, унижаваха ги наред и накрая първият номиниран изхвърча с нисък старт. Това беше точно лидерът Цветелин, който има строителна фирма, на 38 години е, но му било рано да се задомява, жените за него са кифли и средство за развлечение, а девизът му е „Мачкай, за да те уважават“. И той яко мачкаше, докато зрителите не го сгънаха на хармоника и не затвори вратата отвън.

Вторият пък беше Борис Братухчев, също шеф на фирма и също типичен представител на това съсловие. Неговата теория пък беше – снишавай се, бъди приятел с всички, нагаждай се и си прави каквото поискаш. Той бе наказан от зрителите, защото унижи семейството си по непростим начин, като обяви в ефир с колко жени е изневерил на съпругата си и даже ги изброи поименно и разви теорията, че извънбрачните връзки правят мъжа – мъж, но не влияели на семейния живот.

Последна капка в неприемливото му за зрителите поведение беше, когато използва 5000 лева от общия награден фонд да си вземе куфара с дрехите, докато останалите солидарно предложиха нула лева, за да запазят наградата за победителя.

Още като излязоха, Цветелин се разлюти на цяла България и я обвини, че не разбира от мъжко поведение, а Братухчев обяви, че бил неразбран от зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *