Алисия и Николета отново размахаха виртуални шпаги

Алисия Ники66Съпругата на Валери Божинов – Николета Лозанова не може да понесе факта, че врагинята й  Алисия ще се жени за едно от изоставилите я бивши гаджета Ники Михайлов.

Тъй като в момента няма работа и се вихри из социалните мрежи, търсейки малко внимание, Николета пусна снимка по монокини в гръб и написа: „Мястото ти винаги ще бъде зад гърба ми!“.

Понеже Николета има много врагове и не обича доста хора, в началото антифеновете й се зачудиха към кого е отправено този път предизвикателството. Някои помислиха, че  е дори към собствения й съпруг, който отново се предложи на футболната борса и отново към него не беше проявено никакво внимание и не пощя да го купи дори треторазрядан отбор.

Повечето обаче решиха, че стрелата е насочена към Алисия и познаха. Певицата, която е щастлива в обятията на  Ники Михайлов, който за ралзика от Валери си има добре платена работа в престижен отбор и купища пари, отговори с английска мъдрост. „Имай търпение! Всичко идва при теб в точния момент.“

Тя пък намекна за провалената кариера на Николета и за изпадането й в немилост. Хора на Лозанова веднага постнаха, че тя насочила тези думи към Ники, който уж не искал да се жени за нея, но ако не иска да се жени, защо й е купил пръстен, опровергават ги други.

Вчера Николета сподели, че цялото й лято е заето с почивки и екскурзии, но явно единствените екскурзии, които прави, са из интернет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *