Алекс моли Ласкин за бебе

Алекс СъЗа второ дете актрисата Александра Сърчаджиева кандърдисва  половинката си Иван Ласкин. Истина или не, никой не знае, но случката  стана в предаването „Търси се…“, където актьорът беше  гост, а призивът  на Алекс беше излъчен на запис.

„ Хайде да си направим още едно дете“, призова го весело  тя и му намигна. Дори го предизвика, когато се прибере от интервюто, да започнат виднага да работят по въпроса.

Двамата имат вече една дъщеря – София, която е на четири години, а Иван има и по-голяма наследничка – Люба, която пък е от първия му брак.

Без изобщо да се притеснява от камерата, Александра подробно разказа как двамата са се запознали, какво са правили, как той я е свалил, даже припомни в ефир някои от най-милите жестове, които той е направил за нея. „Ама  защо го разказва това? Това са много интимни  неща“, възмути се привидно той, макар че видимо му беше драго .

Ласкин призна, че Алекс е човекът, с когото се чувства щастлив. Просто ни е хубаво заедно. Той сподели и че си пада малко по тънката част и не го крие, но половинката му е човекът, който го връща на земята и  го държи на мястото му, пазейки го да не залитне в безсмислена връзка.

Актьорът заяви и  че вече тотално се е отказал да се притеснава кой какво говори за него, като така визира Николета е непрекъснатите й опити да го очерни. Той си имал  ограничен кръг приятели, а какво ставало извън кръга не го вълнува.

Любопитното е, че той не каза нищо по въпроса ще прави ли бебе на Алекс или не и доста от зрителите решиха, че са станали свидетели на евтин театър, а не на истинско желание семейството да се увеличи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cfwIWYCw5Ow

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *