Калин Врачански научил от медиите, че има гадже

Калин Врачан„Имам приятелка? Така ли? Не знаех“ – това беше реакцията на  Калин Врачански по време на телевизионно интервю.

Той бе помолен от водещия  да каже нещо повече и пикантни подробности за новата си изгора. „А коя е тя?“, зададе контравъпрос  той. Ако ми съобщите коя е, ще се опитам да ви зарадвам с някакви подробности, стига да я познавам.

Врачански категорично отрече ширещата се информация, че е завъртял главата на ново гадже. Тогава обаче веднага бе притиснат в ъгъла да обясни защо пък няма гадже. „Ами някак си така се получава. Има такива периоди в живота. Не ми върви нещов любовта. Сингъл съм си“, каза той, видимо натаралежен от интимната тема.

По всичко личи, че актьорът се е съсредоточил изцяло върху професионалните си занимания иоще нещо. Една от последните му топ изяви е постановката „Квазимодо“, която вече навъртя юбилейните 50 представления.

Злите езици обаче говорят, че той няма време за жени, понеже много пие. Той не веднъж или два път се замеси в пиянски  скандали в заведения, но наказанието му се размина. Пред приятели пък споменал, че чашата е по-вярна и по-добър приятел, отколкото жената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RelNqSsNQTk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *