Албена Михова Избухна с Истината за Ревнивеца Тома! Вижте я:

Албена МиховаАктрисата Албена Михова за пръв път се престраши и разказа за драматичната си  раздяла с рокаджията Тома, с когото бяха гаджета  цели пет години.

Според нейни приятелки на него му писнало да угажда на капризите на доста по-възрастната си половинка и накрая я зарязал, хващайки си много по-млада мома, при това без дете.  Самият той настоявал двамата с актрисата да си имат детенце, но тя категорично отказвала да кара девет месеца бременност и после да сменя памперси, докато той е по концерти.

„Да имахме много търкания, имаше и ревност, но не от моя страна, както писаха медиите. Че съм го ревнувала, понеже бил по-млад. Той ревнуваше мен! Не можа да свикне с факта, че детето ми за мен е на първо място и винаги ще бъде на първо, а всичко останало е на втори план. Като всеки мъж искаше цялата ми любов само за себе си, но това нямаше как да стане“, каза Албена в телевизионно интервю.

Не страдам, не плача, не се тръшкам, ако това ме питате. Нямам горчив вкус в устата, даже никакъв нямам, защото нямам никакви чувства към този мъж, дори на съжаление. 

Синът на Албена – Мартин, който се оказа причината майка му сега да е сама, призна, че тя много го обича и е най-добрата майка. Той отклони темата за Тома, с когото явно не е бил пръв приятел и започна да разказва весили истории от нейното минало.

https://youtu.be/fXwSQPTVClw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *