Албена Вулева схруска Маги Халваджиян

Албена сърдитаАлбена Вулева оплю и Маги Халваджиян. На устатата водеща не й пука особено дали ще влезе в някое негово риалити да върти обръч или да се прави на Тина Търнър.

Тя е и от малкото, които не се въртят в кръга на братята арменци, които са завзели ефира на Нова телевизия и не отговорят май само за новините.

За продуцента  Маги Халваджиян Вулева е красноречива: „Фризьорката, неговата съпруга,  да вземе  му вчеше, поизмие и подстриже косата! Защото така прилича на току що станал от леглото“. Преди време пък майката на Албена – Людмила Захажаева искрено възкликна за Кремена Халваджиян – Абе, тази жена какъв стилист е, защо не си оправи първо собствената прическа?

По повод  кражбата в родния шоубизнес Албена не е особено  възхитена. Според нея „Господари на ефира“ нямат право с такъв хъс и ирония  да съдят крадените песни на Оцко, по простата причина, че техният формат също е краден и скалъпен от няколко чужди предавания на известни небългарски телевизии.

И като става дума за кражби, то родните продуценти не се напъват да направят нищо ново, а просто купуват правата за вече измислени от други  формати. В случая Вулева намеква за „Като две капки вода“ и новото „И аз го мога“, които буквално са копи пейст в българския ефир и в тях няма нищо авторско, а са просто клонинги.

Вулева завършва разсъжденията си на тема „клонинги“  пак  с така недолюбваните от нея чалга диви. Ужасно е да  работят в осмърдяни  заведения, сред пияни, богати и дебели мъже, които да ги им пъхат пачки в деколтетата и да ги опипват по целулитните задници!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Права е Вулева. Всички предавания на Халваджиян са крадени

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *