Албена Вулева се избара като фолкпевица

Албена Вулева плажБившата тв водеща Албена Вулева и настояща правистка бе поканена да участва в откриването на летния сезон в Слънчев бряг.  Тя беше само една от многото особи на странния  ни елит, който присъстваше в пълния си блясък на събитието.

За съжаление нямаше никакво лято и никакво слънце, а проливен дъжд, придружен от стряскащи гръмотевици надвикваха водещите и буквално ги давеха.

Вулева се беше барнала в къса поличка тип – виж ми дупето, се*си потниче, тежка огърлица, която се стелеше върху мощния й бюст и още по-тежък грим. Останалите не изглеждаха кой знае колко по-различно, освен че цената на дрехите им беше в пъти по-висока.

Всички бяха отишли по двойки, а Албена с…приятелка. Това мигам породи много въпроси и предположения. Отдавна под сурдинка се говори, че тя предпочита женска, а не мъжка любов, но засега не се е появило доказателство и тя не го е афиширала.

Може да не е имала кого да доведе и е взела приятелка, твърдяха някои, а други бяха сигурни, че с облеклото си и държанието си е искала да провокира останалите и името й отново да се върне в светските хроники. Трети пък злорадо консатираха, че е заприличала на лелка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VAxSLZzb_l0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *