Шок! Меги от „Къртицата“ се Омъжи Тайно и Без… Виж Тук:

Мегз булкаОсвен че за отрицателно време се нареди  в челните позиции на модния бранш, дизайнерката Миглена Каканашева – кръстила се галено Мегз, и към момента не спира да си прави най-безумния пиар, като държи челни позиции в жълтите хроники.

Нея ту я заплашват, ту я ограбват, ту й предлагат подкупи, ту пък незнайни момци се избиват за ръката й…

Клюкарската гилдия упорито се е заела с нелеката задача да разконспирира мистерията кой е  щедрият мъж в живота й, който финансира целия този цирк! Обаче засега удря на камък.

Сред заподозрените са наследникът на ДПС-лидера в сянка Ахмед Доган – Демир Доган, в чиято компания щурата дизайнерка е засичана няколко пъти. Други слухове свързват Мегз с непопулярен у нас румънски милионер, който успял да пробута бранда й в северната ни съседка.

Свързвана е и с цяла плеада от млади и известни момци, все богаташи, които обаче един по един отпаднаха, тъй като Меги няма време за тях. Тя пази ревниво личния си живот. Или човекът до нея е много потаен, или изобщо няма такъв, коментират в светските среди. Каканашева просто боледува от амбиции да направи марката си най-известна в България, а после и в Европа! Затова изобщо няма време за глупости, като романтика и любов. Един мъж иска много внимание, а тя е влюбена в дрехите си.

Вчера Мегз провокира всички, като  публикува снимка, на която е в булчинска рокля, с воал и букет. А отдолу напис: „вчера тя се омъжи“, като визира себе си.

Доста хора се учудиха на снимката, още повече, че на нея не се вижда пръстен.

Измисленият съпруг явно не съществува, а най-вероятно това е бил изборът на нестандартната моделиерка за хелоуинско маскиране.

„Този тоалет не ти отива“, написаха зложелатели във фейсбук, а други я сравниха с „Малката булка“ и й препоръчаха да си сложи точка на челото.

Мегз обаче си начеса егото с провокативната снимка и е щастлива от това, без значение, че в социалните мрежи я плюят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rSFEHHrBaSs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *