Ако искате вярвайте! Бориса не харесвала парите на Андрей, а усмивката му

Бориса и АндрейБориса Тютюнджиева е категорична, че  финансов интерес е най-глупавата причина сега тя да е в обятията на Андрей Арнаудов. Нито пък желание да се издигне в кариерата.

„Твърде много се харесвам и се обичам, за да си причинявам подобни неща. Не мога да живея с някого, за да се домогна до парите му, до кариера или някакви други професионални успехи. Успехите мога да си ги постигна сама, сама се грижа за себе си от съвсем малка, не се лишавам от нищо.

За да съм с някой, за да сме гаджета толкова дълго време,  трябва да съм намерила в него нещо много различно и специално. Да ми импонира отвсякъде, да ми е приятно и красиво на душата.

Изобщо не робувам на материалните придобивки, не съм меркантилна, мога да живея и с много и с малко, просто друг тип човек съм. Когато  някой ме кара да се усмихвам, да се радвам на живота, да се чувствам добре – аз стоя при него. Защото той ме зарежда с позитивизъм, а това най-много липсва на всички.

Колкото до кариерата ми, разчитам само и единствено на себе си и на своите собствени добри качества, които имам. Смятам, че в „Къртицата“ показах истинското си аз и  го доказах. Там не играех роля, а себе си, обяснява Бориса

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *