Азис капризно: Не ща да съм юнак, искам да съм мома

Азис СлавиПревъплъщението на Азис в Слави Трифонов се оказа трудна, че даже и непосилна задача в „Като две капки вода“. 

Още по време на репетициите костинбродският славей се размрънка, че не може да го докара нито на мъжественост, нито на осанка, нито на глас. Виж сега, погледни му походката, той върви като истински мъж, в чиито крака са всички жени, учеше го Низамов. Ама аз какъв мъж съм, че и на истински да се правя, хленчеше подире му Азо. Предпочитам да пея Лили Иванова, отколкото Слави. На мен ми дайте жена да имитирам, защо точно Слави, продължаваше да нарежда фолкаджията.

Този път и гримьорите не бяха успели да си свършат работата както трябва. Приликата между двамата беше далечна и единственото, което я докарваше, бяха еднаквите очила и пълната жертвоготовност на Азис, който сам обръсна главата си да го докара на Трифонов и се похвали със селфи във Фейсбук.

Изпълнението беше пълна катастрофа. Тенорът на Азис не можа да достигне ръмженето на Слави, походката се изплъзна и остана някъде по пътя, мъжкарското съвсем изчезна и накрая всичко се превърна в пародия. За сметка на това журито се разчувства и един по един всички излязоха да целуват изпълнителя, макар и да признаха, че по никакъв начин не се е доближил до оригинала.

Журито даде ниски оценки, но публиката подкрепяше идола си докрай и накрая той изскочи на първо място, въпреки че пя като за последно.

Азис получи 1000 лева, като всеки победител за седмицата, но вместо да ги дари на млади таланти, както правят другите, внезапно даде сумата за кучешки приют да има храна за животните. Следващия лайв фолкаджията ще имитира Георги Христов, което май ще е най-близко до гласа му и същността му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *