Адвокат Марковски: Борисов не е казал това, което е казал!

След като Елена Йончева заведе дело за обида срещу Бойко Методиев Борисов за твърденията му, че българският народ и в частност БНТ са плащали за служебните й командировки в чужбина, Бащицата си нае адвокат.

И то не какъв да е адвокат, а най-мастития, известен като адвоката на Мафията.

Случайно, или не, Борисов се отъждестви с мафията, или с хората, извършили най-тежки престъпления у нас. Само те и безумно богатите наемат Марковски да ги оневини. От което следва, че или го е наел по инерция, подсказана му от клана, или наистина много се страхува да не бъде осъден.

„В случая не е налице противоправно деяние“ – удари се в гърдите адвокатът. „Думите са изречени по време на политическа предизборна кампания, а там са позволени обобщения и други средства на диалог.  В конкретната ситуация в никакъв случай не може да се приеме, че г-н Борисов прави опити да злепостави ишцата, нито пък неговото деяние е свързано с дискредитиране на последната“ – каза в свое интервю Марковски. „Не може да бъде доказано по никакъв начин,  че като споменава милоните, дадени от държавата, моят доверител визира  ишцата. Затова няма  предпоставка да се търси някаква наказателна  отговорност от Бойко Борисов и от цялата партия ГЕРБ. Фактът, че някой се е припознал  като образ в думите му и се чувства засегнат, изобщо не може да бъде категоризиран като настъпила вреда“

Елена Йончева е повече от изненадана от адвокатските увъртания. „Ако те считат, че да се клевети по време на предизборна кампания е  не само е нормално, но и не е наказуемо, какво тогава се случва с нашата държава?“ Кое е нормално и кое не? Кое е законно изричане на лъжи и кое не и всъщност кога лъжата е законна?“, попита тя.

„Адвокат Марковски се опитва да докаже , че Борисов не е имал предвид мен, като е казал за милионите. Ето и обясненията му: „Не може да бъде доказано, че моят доверител говори за ищцата!“

А за кого говори тогава? Кой е журналистът, който е взел милиони от БНТ, за да се разхожда по света и да си прави репортажчета, както се изрази той? Щом не съм аз, нека каже публично кой е взел тези хипотетични милиони! – каза червената депутатка. Как така  не е налице предпоставка да се търси отговорност от Бойко Борисов, когато той посочи мен и то неведнъж и всички медии гръмнаха, а аз трябваше да се оправдавам и да търся документи от БНТ, които потвърждават, че не съм взела нито лев командировъчни?“

Ех, Йончева!

Защо ти трябваше на баир лозе и на здрава глава Борисов?

Знаем, че болезнено търсиш истината, но истината в България и българския съд са имагинерно понятие, разтегливо като ластик  и полепващо като втричена дъвка.

Премиер, осъден за лъжа и клевета?

Може, но в друга държава.

Тук Бащицата ще се бори докрай. Ще се бори със зъби и нокти, ще наеме цялата адвокатска колегия да го защитава и никой съд няма да посмее да го обяви за виновен.

В такава държава живеем, че нищо чудно Йончева да излезе виновна, че не е взимала пари нито от БНТ, нито от данъкоплатците.

А Борисов никога не е казвал това, което каза и цял народ го чу, че го казва!

Не вярвайте на ушите си, очите си и други сетива!

У нас трябва да се вярва само на Вожда!

Някой да е против?

А?

Хм…

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. ТОЗИ ВОЖД НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ СЛЕД КАТО ЗАРАДИ НЕГО НЯМА РАБОТЕЩИ СИСТЕМИ В БЪЛГАРИЯ ХАУС БЕДНОСТ КОРУПЦИЯ НА НИКОГО НЕ Е ОТ ПОЛЗА НЕКАДЪРНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ ВСЕКИ ДЕН СТАВА ПО ЗЛЕ ОМРЪЗНАЛ НИ Е ВЕЧЕ РЕФЕРЕНДУМ ДА КАЖЕ НАРОДА ДАЛИ ГО ИСКА ИЛИ НЕ

  2. За да наеме Марковски, лицето Борисов трябва много да се е изплашил от Йончева. Тя е умна и силна жена, отличен журналист и не се страхува да се защити, докато той е точно обратното. Този адвокат наемат най-закъсалите, за да ги измъкне от тинята и българите трябва много добре да си направят сметката, защо точно него е избрал невинният управник.

  3. „НЕ ВЯРВАЙТЕ НА УШИТЕ СИ, ОЧИТЕ СИ И ДРУГИ СЕТИВА“. „У НАС ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА САМО НА ВОЖДА“. ТОВА Е ИСТИНАТА, ДРУГОТО Е ОТ ЛУКАВОГО.

  4. Калпав родово-общинен народ. Една жена на пазара казала едно, а пък друга жена в парламента казала друго. И калпавият народ чака правосъдие от калпавата съдебна система. Има да чака до второто пришествие.

  5. А какво ни учудва мирковски. Нали и той е член и част от супер корумпираното, аморално кривосъдие в България от последните 27 г..Самите ние се разправяме с тях от 2013 г… официални флашификации на данни, факти, документи, а от най-горните кривосъдни инстанции повтарят ала мирковски..всичко е наред, няма флашименти..Вие т.е. ние сме виновни:))) на марковски за лъжене не му ли се полага някакво съдебно наказание? Или той е над правосъдната система..Явно си чисти мръсната съвест с много ядене и пиене–има нижда от ендорфини…

  6. Тоз свиня скоро ще предаде богу дух и няма да има кой да го замести – ще почакаме!

  7. Предлагам в затвора да влязат първо адвокатите после прокурорите и накрая съдиите, за да видят как се живее там. Имам в предвид само корумпираните, но този на снимката е №1. Или е много добър или прокурори и съдии са некадърни. Ако съм обидил някой се извинявам.

  8. Съгласен съм, че адвк Марковски е адвокат на мафията. След като му изсипах куп пари, въпросният господин въобще не си направи труда да защити решението на първоинституциалния съд, което беше в моя полза. По време на заседанието отвори набързо делото, прочете го през страница и се изправи да дрънка врели некипели, които по-скоро онивиниха измамника. …Тогава разбрах, че съм попаднал на човек, на когото платих, за да ме провали. Друг е въпросът, че въпросният адвокат се държеше грубо с мен, когато исках да напомня, че не познава делото за което съм го наел…Отидох при „специалист“ но се разочаровах от човека на който поверих дело срещу мафиот….Не коментирам поведението му, но ако на този човек казвате, че е добър адвокат…..разочарован съм….

  9. ТОЙ Е ВСЕИЗВЕСТЕН КОГО ЗАЩИТАВА,ЗА КОЛКО ЗАЩИТАВА И КАКЪВ ГЬОН СУРАТ Е .ТОВА Е НИВОТО И НА …БОРИСОВ.НЯМАШЕ ЛИ ТОЛКОВА ДРУГИ АДВОКАТИ А ТАЗИ ЛОЙ ?

  10. Този адвокат е и един ‘артист“ и играч. Със своята, арогантност, неуважението към съдийския състав заслужава да бъде лишен от правата си. Никога няма да забравя как на едно заседание съдията го предупреди да не напуска залата, след като беше вече даден ход на заседанието и той кротко се съгласи и не минаха 20 тина минути започна уж да кашли, тихомълком се измъкна и така и не се появи обратно в залата. Може би му наложиха глоба ..

  11. МАФИОТСКИЯ АДВОКАТ ДОСТА ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЪРШЕ И ИЗМИЕ МИРИЗЛИВИЯ СИ ЗАДНИК КАТО МИРИЗЛИВАТА СИ ДУША И УСТА В ЛАЙНА ДА УМРЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *