Агенцията на ЦРУ „СТРАТФОР“ ШОКИРА: Русия и Путин са лидерите на Новия свят! „Демокрацията“ на САЩ тотално се провали! Виж Тук:

Когато Съветският съюз сложи оръжието на земята, саморазпусна се и протегна ръка за мир и сътрудничество с народите от целия свят, Западната върхушка  си помисли, че Русия ще се превърне в третостепенна регионална държава, която в края на краищата ще се разпадне и ще изчезне от политическата карта на света.

В средите на американския елит настъпи луда радост. Разглезените от небивал лукс и удобства конгресмени и сенатори обявиха „края на историята“, началото на световната хегемония на САЩ и, естествено… краха на Русия.

Само че сметките им отново излязоха много криви. Защото народите по света възприеха протегнатата ръка на Русия и на държавите  от бившия социалистически блок, като урок по демокрация, като ново усилие на съветското и руското ръководство да бъде установен траен мир и нов етап на прогрес, който да включва свободното сътрудничество на политици и учени от цял свят.

Само за 25 години канибалските „мечти“ на новите западни „рицари на плаща и кинжала“ да завладеят и погълнат целия свят, рухнаха и се изпариха като дим.

Не за друго, а защото „новият ред“, който Щатите се опитаха да наложат на света, бе натрапван с бруталната сила на парите и оръжието. А народите на земята никога не са обичали нито властта на парите, нито властта та оръжието. Да, хората се съобразяват със силата на парите и оръжията, страхуват  се от тях, но винаги са мразели тяхната унищожаваща мощ.

И ето, за страх и ужас на западния елит, след 25 години безгранична хегемония на Вашингтон и Брюксел над целия останал свят, изведнъж и съвсем неочаквано се появи държава и лидер, които предложиха на страните и народите начин на живот, основан не на дивата робска експлоатация и оръжията, а на взаимното сътрудничество, на мирното разбирателство и прогрес.

Тази страна бе великата и мощна Русия и нейният лидер с необикновена сила на духа Владимир Путин.

Именно от  новата Руска концепция за света, (която Путин с гръм и трясък обяви на международния икономически форум във Валдай още през 2012 г.), се стреснаха западните политически манекени и „герои“, които винаги са борците на доброто и побеждават „злото“…но само във филмовите си продукции!

Тогава, в обхваналата ги паника, филмовите „герои“ се втурнаха към границите на Русия в последен отчаян опит да я унищожат. Но стана точно обратното: Руските спецназовци и въздушно космическите сили на РФ показаха по безапелационен начин своята възродена мощ и превърнаха готвещото им се поражение в категорична победа. И в Крим, и в Донбас, и в Сирия…

Заради това, лигавите западни политически марионетки на банковия и транснационален капитал, решиха да сменят плочата, като отг един момент нататък, се увесиха на врата на Владимир Путин и заграчиха в един глас за необходимостта от „затопляне“ на отношенията с Русия.

Преди няколко дни частната американска разузнавателно-аналитична компания „Стратфор“, (за която не е айна, че е личният интелектуален тръст на ЦРУ),  констатира, че влиянието на Русия по света се увеличава с всеки изминал ден, а вярата в  западната „демокрация“ все повече намалява.

Щатските аналитици посочват като причини за нарастващото влияние на Русия, Брекзит-а, тоест – излизането на Англия от Европейския съюз, избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ, очертаващото се излизане на Франция и Италия от ЕС и желанието на редица източно-европейски страни-членки на Евросъюза, също да се освободят от прокрустовото ложе на Брюкселската диктатура.

Нашите уважения към тези аналитици, но те посочват следствията като причини. Защото Брекзит-а, избирането на Доналд Тръмп, и евентуалния Фрекзит на Франция не са причини!

Причината за рухването на Западното влияние над държавите на планетата е новата концепция за развитието на света, която Владимир Путин и Русия предложиха на народите. Концепция, основана на отказ от войната като средство за уреждане на споровете между държавите и  отказ от глобалното заробване на света от мега корпорациите. Едно виждане за света, което предлага равноправен диалог и сътрудничество между държавите при запазване на техния суверенитет, традиции и обичаи. Концепция, която предлага Нов свят, в който свободата и демокрацията са истински и са далеч от  фалшивата и лицемерна привидност на западната матрица.

В крайна сметка тази концепция на Владимир Путин залага на постепенното премахване на основния недъг на капитализма – властта на олигархията над обществото. По същество това е едно трансформиране на зловещия либерален капитализъм в ново общество на свобода и благоденствие, и бъдеще, и щастие за всеки!

Възможно ли е това? Разбира се, че е възможно! Трябва само да се освободим от Западната олигархия и нейните политически марионетки в правителствата на европейските държави.

Владимир Путин  и Русия дадоха старт на това освобождаване от зловредния либерален капиталистически псевдо елит в Европа и по целия свят. И НИКОЙ не може да  спре този процес, защото никой не може да попречи на хората да мечтаят и да се борят за своите мечти! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Послушай глупака и направи обратното. Ако Олешарски,Борисов и Плевналиев бяха му посочили вратата на сенатола-ястреба Джон Маккей. Наличам го ястреб, защото той е бомбардирал Виетнамските гладове и села и ги заливал с напалм, но бил свален от съветски МИГ, успял да катапултира и прекарал 6 годити във виетнамски плен и там са го понатуполи яко. Затова той мрази всичко което е Made in USSR – било то съветски МИГ, било то руски Южен Поток. До сега да сме забравили вече за него. Същото и за АЕЦ Белене. Строежа й започнал през 1981 г.Дойде „демокрацията“, разни некомпетентни правителства начело с плацмодия Желев ту го спираха, ту го почваха. В резултат платиме милиардни наустойки. Сега простата Теменужка Петкова обявява търг за строежа на АЕЦ, макар че и най простия знае, че без участието на руската страна в лицето на „Атомескпортстрой“ нито една фирма не може да го построи. Защо трябва да чакаме 6 месеца со отваряне на офертите, когато можем НЕЗАБАВНО да пристъпим с претоворите с „Атомекспортстрой“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *