Шок! Никол на Гришо се Разчепи Без Гащи! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ) Виж Тук:

Григор Димитров и Никол Шерцингер накараха всички папараци в Англия да се хвърлят като ловни кучета с микрофони, камери и изплезени езици към тях, а публиката – да кокори и блещи невярващи очи.

Двамата за нула време се превърнаха в център на вниманието на церемонията по връчване на британските модни награди, която се състоя  в световноизвестната концертна зала „Роял Албърт Хол“.

Причината за огромното внимание обаче не беше нито кариерата на Никол, нито купите и наградите на Гришо. Модните журналисти надушиха сензацията за изданията си заради начина, по който изглеждаше двойката. Гришо се беше барнал в скъп елегантен костюм – облекло, в което феновете рядко могат да го видят, тъй като преобладаващите снимки на спортягата са по анцузи и шорти.

Шерцингер пък беше задминала себе си! Тя се появи в гащеризон, който не оставя нищо на въображението и едновременно с това го разпалва до червено.

Двамата изглеждаха перфектната двойка и минаха по червения килим съпроводени от бурни овации.

А после напуснаха церемонията, хванати за ръка и с плам в очите, който загатваше какво ще е продължението в хотелската им стая.

Никол Шерцингер за пореден път се появи в шикозен и секси тоалет, но това, което събуди много въпроси бе – сложила ли си е гащи, или ги е забравила в хотелската стая.

Ако ги е сложила, къде им е ластикът, разсъждават в сайтовете фенове на певицата. Цялата област на кръста й е абсолютно открита и там ластик или някакво друго крепежно средство не се забелязва. Дори да е с прашки, сигурно са невидими. Единствената възможност е да си е сложила от ония миниатюрни парченца плат, които се лепят между краката и играят ролята на бельо. Но какъв ли е размерът им, когато не се забелязват поне на дупето?

Всъщност защо й е бельо на Шерцингер, когато гащеризонът е със 115 хиляди кристала „Сваровски“, изработен е от  един от най-нашумелите английски дизайнери – Джулиан Макдонълд и някакви си гащи просто ще загрозят това истинско произведение на изкуството, категорични са повечето фенове в мрежата.

ВИЖ СНИМКИТЕ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *