Гришо води Никол в България с охрана! Виж тук:

Гришо и НиколчоОхрана като за президентска персона е наел  Григор Димитров за гаджето си Никол Шерцингер по време на престоя им в София.
Световноизвестната американска певица ще кацне за пръв път в страната ни, за която дори не беше чувала, докато не я заби Гришо.
Разбира се, красавицата не идва да се представи на родителите на любимия си и не тръпне от нерви дали ще я одобрят за снаха. Таткото и майката на Григор се запознаха с Мария Шарапова, която им дойде на гости в Хасково, но Никол е друга категория. Ако майката и бащата на Димитров толкова държат да я видят, тя няма нищо против да се срещне с тях на по питие в хотела, в който ще отседне. А той ще е или в София, или в Самоков и със сигурност 5-звезден.
Семейството на Гришо преглътнало факта, че кандидат-снахата няма да се появи на портата им и примирено решили те да отидат да я видят. Все пък искали да се уверят с очите си, че синът им е направил добър избор. Нищо, че кандидат-снахата е малко дъртичка за отрочето им, иначе пък е известна. А бащата вече се е запознал с нея.
Очаква се сглядата да стане по време на АТР турнира по тенис, който е планиран да се проведе в зала „Арена Армеец“. Гришо е поканен и даже е потвърдил участието си на мачовете, които ще се проведат от 5 до 12 февруари.
В момента тенесистът навива любимата си да го придружи и да й покаже родината си. Даже й обещал да я заведе на ски в Пампорово.

Очаква се Никол да седне на трибуните и да аплодира силно  най-добрия ни тенисист. До нея неотлъчно ще бдят едрогабаритни гардове, а за разходките й е нает личен шофьор с лимузина.

Певицата ще е на частно посещение,  няма да дава никакви изявления пред медиите, нито ще се среща с фенове.

След турнира двамата планират ски-ваканция, но пазят в тайна мястото, на което ще отседнат за Свети Валентин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/SEFBYXDFkg4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *