Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

US Генерали Признаха с Ужас: НОВО РУСКО СВРЪХ ОРЪЖИЕ УНИЩОЖАВА САЩ ЗА 54 МИНУТИ! Русия разби ядрения паритет! Виж Тук:

putin_raketa3В своето годишно послание към Федералното събрание, руският президент Владимир Путин заяви, че вместо да говори за измислената „руска заплаха“, Америка трябва да се съсредоточи върху своите РЕАЛНИ ПРОБЛЕМИ. А те са много и изискват спешни решения.

Не може да се влачи до безкрай кризата с колосалния държавен дълг на САЩ, нито проблемът с огромния разрив между единия процент свръх богати  и останалите 99%, които прогресивно обедняват.

Владимир Путин добави, че скоро никой в Съединените щати няма да може да си затваря очите пред засилващия се полицейски произвол, който предизвиква ответни народни бунтове. А също така и пред опасността от разцепване на държавата, заради многократно заявеното желание на много американски щати да напуснат съюза. САЩ не могат да си затварят очите и пред лавинообразното нарастване на трагичните инциденти, свързани с напълно безконтролната употреба на огнестрелно оръжие, дори и от малолетни и непълнолетни.

Към тези реални социални проблеми, които Щатите имат, се прибавят и проблемите във военната сфера. За никого не е тайна! Още повече, че и САЩ официално си го признаха: че Задокеанската свръх държава вече няма пари да поддържа стотиците военни бази по целия свят, че много от въоръженията на  американската армия са амортизирани и морално остарели, че бойният дух на войниците е изключително нисък, защото хората не искат вече  да се бият и умират, само за да увеличават, и без това баснословното богатство на мега корпорациите и банкерите от Уолстрийт.

putin_raketa1

Като капак на всички тези проблеми се появи и „проблемът“  за  вашингтонските ястреби, наречен Русия. Въоръжената до зъби, мощна, както военно, така и икономически руска държава, ликвидира с един замах щенията на разглезения и недееспособен западен елит да налапа целия свят  и да го превърне в пустиня от роби, които послушно обогатяват САЩ  с всички свои ресурси.

Напоследък се появи и още едно изключително голямо притеснение за военните от Пентагона.  Членове на висшия генералитет, цитирани от американското издание „Уошингтън Фрий Бийкън“, заявиха, че САЩ трагично изостават в разработката на новите хиперзвукови ракети, които нямат аналог в света и никакъв противоракетен щит не може да ги спре.

Наскоро проведено проучване на специална аналитична група към Военно-въздушните сили на САЩ, разкри потресаващия факт, че докато американците все още са в сферата на теоретичните разработки, то Русия и Китай вече провеждат изпитания на неуловимите и недосегаеми от каквито и да е устройства, високо-маневрени и с десетки автономно движещи се бойни глави, хиперзвукови ракети.

Предимството на тези свръх ракети е, че могат да летят със скорост от 6 до 8 пъти по-висока от скоростта на звука. Те се движат в открития космос и достигат целта, избягвайки всяка от съществуващите системи за противоракетна отбрана на САЩ. А освен това носят боен и поразяващ заряд с тежест до 10 тона.

Новите руски ракети могат да нанасят както ядрени, така и конвенционални удари и са унищожителна заплаха за всяка военна база на САЩ по света, в това число- и за континенталната част на Америка.

По този начин концепцията на Пентагона за нанасяне на първи глобален мигновен ядрен удар отива в историята.

Сега разбрахте ли защо Русия никак не се напъва да позиционира свои военни бази по света! Просто защото новите ракетни разработки напълно обезсмислят съществуването на военни бази. Така или иначе вече за няколко минути руските ракети могат да достигнат безпрепятствено и да поразят всяка точка от земната повърхност.

putin_raketa4

 

Ето защо американските военни за първи път от 1989 г. насам открито изразяват тревогата си, че глобалното разпределение на силите и ядреното равновесие в света е нарушено. Според тях, Русия и Китай вече имат оръжие, с което за 54 минути да унищожат цялата територия на Съединените щати, без при това американците да имат възможност за какъвто и да е ответен удар.

И то, поради простата причина, че ако хиперзвуковите ракети поразят територията на САЩ, в резултат ще бъдат сериозно нарушени американските възможности за своевременно реагиране и нанасяне на ответен удар, преди руснаци и китайци да са се подготвили за неговото отразяване. Казано по-простичко- Америка е в шах!

Няма да споменавам, че руснаците изпреварват „великата“ Задокеанска държава и в създаването на възможности за водене на бой в Космоса, които са известни с популярното название „Звездни войни“. За скептиците, които не вярват, че Русия е по-напред с космическия материал, ще добавя само, че все още американците не са успели да измайсторят космически двигател и за всеки старт на своя совалка, купуват двигатели от „изостаналата“ Русия.

Ще завърша с днешния призив на норвежкия министър на отбраната Ин Ериксън Сорейде към новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Поздравявайки Тръмп с избирането му за президент, тя каза, че най-важна за всички сега е мирната и предсказуема политика на Америка към Русия, и че колкото по-бързо новата американска администрация разбере това, толкова по-добре ще бъде за безопасността на Европа и света. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

20 кометара за US Генерали Признаха с Ужас: НОВО РУСКО СВРЪХ ОРЪЖИЕ УНИЩОЖАВА САЩ ЗА 54 МИНУТИ! Русия разби ядрения паритет! Виж Тук:

 1. Петко Петков Отговор

  03.12.2016 в 19:07

  Пак дрънкане на оръжие!Я да муем за едно руско откритие в полза на човека, нещо, което можем да ползваме в ежедневието, като този компютър, интернет и фейсбук чрез които сега си общуваме! Едно единствено откритие ми покажете и ще Ви повярвам, чеи руснаците мислят за хората, ане за смърта им… уви , няма такова през последните 100 годинки !

  • Илия Бонев Отговор

   07.12.2016 в 11:26

   Петков,ще си позволя да те информирам за един факт относно компютъра. Причината Юри Гагарин да е първия човек летял в космоса е точно надежността на РУСКИЯ компютър който управлява полета. За справка: точно недадежността на АМЕРИКАНСКИЯ компютър или откраднати световни разработки на компютри са причината за по- късно осъществяване на първия американски полет в космоса. Всичко останало е пропаганда.

  • Венели Янев Отговор

   04.12.2017 в 12:38

   Петко , толкова не си наясно , че замълчи , за да не се излагаш ! Прочети , информирай се преди да си отвориш устата !

  • Грую Отговор

   04.12.2017 в 20:36

   Петко,,, като гледам какви глупости си надрънкал в нета, си мисля, че ще е по-добре да те прекръстят от Петко в Пут..о.За фамилното име имаш възможност да си го избереш сам! Но според глупостите ,които излизат от устата ти, си мисля ,че и второто ти име отлично би отговаряло на първото!!! Разбра ли Пут..о Пут..в

 2. Петър янчев Отговор

  03.12.2016 в 19:58

  Цял живот слушах и учих за качествата на Руската бойна техника.То не изнасяхме революции.То не създавахме соц държави.От Северна Корея през Афганистан до Мозамбик.И от Виетнам през Куба до Ангола.Е и за ЗАЗ чакахме година за ВАЗ Петнадесетина.До Байкал съм стигал такава нищета и в Танзания не съм срещал.Така,че имайте си ракетите и си ги наврете отзат.Да ви служат за тапи защото така и така няма какво да ядете.

 3. Гошо Отговор

  04.12.2016 в 12:19

  Тия двамата май не са в час за Русия и я сравняват с СССР. Нищо общо и мисля че СССР задържаше развитието на Русия. Защо автора на статията не казва нищо за новите оръжия на Русия ами показва нещо от миналото. Да на времето наистина беше зле в Русия сега е коренно различно започвайки от Шереметиево та до Владивосток. И не само не са гладни ами цял свят освен България се стреми към необятния пазар на Русия, така че си имат всичко. Нищетата Янчев е в миналото сега е рай и за заплата от 2500 евро никой не ще да работи.

  • Станински Отговор

   04.12.2016 в 14:06

   Като видях как си написал „отзаТ“, вместо правилното „отзаД“, те отписах! Няма смисъл, човек да си губи времето с неграмотници!А, кой подпали света , няма да те питам!

  • Радко Младич Отговор

   06.12.2016 в 20:02

   Каква заплата от 2500 евро те гони бе човек!?Ти определено си нямаш никаква представа за ситуацията в Русия!Средната заплата в Русия е 98$!!!

  • Илия Бонев Отговор

   07.12.2016 в 13:25

   Русия е държава с неприлично голяма територия и неприлично много природни богатства. Неограничени залежи на петрол, природен газ, въглища, метали, дървесина. Само в езерото Байкал се намира 22% от световните запаси на питейна вода, отделно чистата вода от реките които се вливт в Северния Ледовит океан. Преди 200 години Наполеон се полакоми за руските богатства та се наложи руснаците да го съпроводят чак до Париж. Същата участ сполетя и Хитлер. Открай време Запада крой планове как да раздели Русия на 5, 6 малки държави и около 40 губернии за да може да бъдат колонизирани. Почти да успеят през 1917 год., но комунистите объркаха плановете им. Същото се случи и при Елцин. И изведнъж се появява Путин и заявява: може да ви даваме суровини , но ще трябва да плащате. Първи това изпитаха на гърба си украинците.Скоро гледах американски филм за проекта да се построи мост през Беринговия проток. Освен автомобилен път и жп линия се предвижда и газопровод за Северна и Южна Америка, за да се избегне ЗАВИСИМОСТТА на света от АРАБСКИЯ петрол. Така че, си представяйте Русия като един голям МОЛ от който можеш да си купиш всичко срещу заплащане. Охраната на най-големия МОЛ в света е поверена на добре въоръжена армия. 80% от приходите в бюджета на Русия са от продажба на петролни продукти и други суровини.

 4. васил обущаров Отговор

  04.12.2016 в 13:14

  Точно русия и социализма бяха загрижени за обикновения човек. За всекиго да има работа храна дрехи отопление здравеопазване образование и т.н. Затова и не можаха да ти направят лъскави коли битова техника и т.н. Сега ако си беден какво правиш? Духаш супата и гледаш през крив макарон хубавите коли и всичко останало. Е благодаря много за тази „хуманност“. Разберете едно – накрая гладните ще са толкова много че със зъби ще разкъсат и изядат богатите ако навреме не се смени западната система за разпределение и управление наречени „пазарна икономика“ и „демокрация“. Богатите западни държави в продължение на столетия са ограбвали и изсмуквали суровините и ресурсите на останалия свят и на базата на това свръхбогатство им е много лесно да поддържат пазарна икономика и демокрация. Но дали в съвремието има поне 1 бедна и изостанала страна която тръгвайки по пътя на демокрацията и пазарната икономика е просперирала без изкуствена помощ и без да граби други страни??? Е няма такава страна. Няма и да има!!!

  • Анонимен Отговор

   04.12.2016 в 19:28

   Много верен изказ. Няма какво повече да се добави!

  • Радко Младич Отговор

   06.12.2016 в 20:06

   Ей на това твоето „мислене“ му се вика:КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!?

   • Венели Янев

    04.12.2017 в 12:42

    С твоя мозък така можеш само да възприемаш истината ! Тя е непосилна за теб !

 5. Иванов Отговор

  04.12.2016 в 18:47

  Работя в българска фирма която продава на руския пазар, голям пазар,поръчки бол, работа има постоянно,работим извънредно по желание а и заплащането е добро.Текучество няма . А другите фирми в града ни със сходен бизнес продават на западния пазар като западни фирми постоянно правят опити да ги погълнат , работа има колкото шефовете им да се накрадат а и заплатите на колегите там са ниски , текучество постоянно на работници.

 6. убгунм Отговор

  04.12.2016 в 19:32

  западните страни, които в последно време воюват срещу лошо въоръжени метежници, са тръгнали в погрешна посока,пак

 7. Венели Янев Отговор

  04.12.2017 в 12:43

  С твоя мозък така можеш само да възприемаш истината ! Тя е непосилна за теб Радко !

 8. Анонимен Отговор

  04.12.2017 в 17:45

  ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЕ РАДВАМЕ НА ВАШИТЕ ПОБЕДИ И УСПЕХИ БРАТУШКИ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОД ВИНАГИ ДА Е С ВАС И ДА ВИ ПАЗИ ОБИЧАМЕ ВИ ВИЕ СТЕ НАШАТА ОПОРА И СИГУРНОСТ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

 9. крис Отговор

  02.03.2018 в 21:24

  Усраха се US главочите!Много памперси ще се пласират….!

 10. Анонимен Отговор

  13.03.2018 в 20:36

  РЪЦ КИНЖАЛА ОТЗАД НА ХА-ХАМЕРИКАНЕЦО

 11. ПРЕЗ ВРЕМЕ НА БОЙКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ СЕ ВДИГАХА САМО ДЖАМИИ ,А НЕ ПРАВОСЛАВНИ ЦЪРКВИ. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЕШЕ ИЗДИГНАТ В СОФИЯ И ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПИЛОТИ ЗАГИНАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ ПИЛОТИ ДОКАТО СА ЗАЩИТАВАЛО ДЪРЖАВАТА НИ ПО ВРЕМЕ НА БОМБАРДИРОВКИТЕ ОТ АНГЛИЧАНИ И АМЕРИКАНЦИ.ТЕЗИ КОИТО НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТУРСКО РОБСТВО СЕГА ГИ ОБЯВЯВАТ ЗА ВРАГОВЕ , А ТЕЗИ КОИТО НИ БОМБАРДИРАХА ЗА ПРИЯТЕЛИ, КАТО ПОСЛЕДНИТЕ НИ РАЗСИПАХА И ДЪРЖАВАТА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ПРАВЯТ . ВРЕМЕ Е НЕЩАТА ДА СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО И СЕГАШНАТА КОРУМПИРАНА И ПРОДАЖНА ВЪРХУШКА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *