Шок! Катето Евро виждала гол не само Малък Тошко, но и баща му

Тодор Катя броятКатерина Евро не вижда за първи път мъжкото достойнство на Тодор Славков.

Когато преди няколко дни внукът на Живков, зашеметен от солидно количество алкохол, си го развя пред очите на актрисата  и на няколко пъти свали гащите си пред нея, тя изпадна в добре изигран потрес и даже се засили да напуска предаването.

Въпреки почти девическите й крясъци: „Моля те, Тошко, аз съм жена на възраст, как си позволяваш!“, всъщност тази гледка не е изненада за нея и  ѝ е добре позната, разказва се  в светските среди.

Една от причините внукът на Тодор Живков  да се чувства абсолютно спокоен да си  навира члена в лицето на Евро е фактът,  че само преди няколко  години двамата са имали интимна  връзка и пенисът сина на Славков  неведнъж е бил добре разглеждан и оползотворяван от Катето. Точно затова той го показа само на нея, а не отиде да го развява пред доста по-младите и по-хубавичките Калина и Пламена.

Всъщност актрисата била  отдавна запозната с интимните подробности на семейство Славкови, пише „Всеки ден“. Преди да се гаджоса временно за Малкия Тошко, тя е имала и интимно вземане-даване и с баща му Иван Славков.

Още една лцемерна фраза повтаря в предаването актрисата. Тя заплашва, че ще си ходи и не я интересуват никакви пари. Истината е, че има толкова много заеми, че парите едва ще й стигнат да ги изплати. И нищо не би могло да я принуди да си тръгне сама. Освен това се говори, че колегиално ще й дадат и голямата награда, за да може да оправи финансите си и да подпомогне сина си Сашко, който чака бебе.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lKTTFZ8sfOY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *