Хванаха Благо Георгиев с Малко Коте в Дискотека!

БлагоЦивилни полицаи хукнаха да проверяват през уикенда чалготеките в София, за да търсят мутри с нерегламентирана охрана.

Докато полицията маркирала дейност, босовете на заведенията били предупредени от „добри хора“ за акцията. Затова охранители се маскирали като невинни посетители, силно пияните били сложени кротко да седнат, наркотиците били изнесени навън, а пушачите си димяли кротко, понеже проверяващите не били от ХЕИ.

Така акцията завършила със съмнителен успех, не бил изловен нито един мафиотски бос с мутрите му. Спипани били малки наркоманчета, но вън от заведенията, докато потропвали на опашката за влизане.

Най-интересната, но от некриминална гледна точка  находка била Благо Георгиев, който се наливал във ВИП сепаре с алкохол. Футболистът е в България от седмица, за да си търси нов клуб и работа.

Дали трансферите се уреждат от чалготеката на Коцето не е много ясно, но футболистът не изглеждал особено угрижен, че е без работа.

Той изобщо не се трогнал от проверката  и продължил да се кефи в сепарето си с цяло котило „малки котета“. В центъра на ухажването била  Силвия Теодосиева, която същата вечер получила титлата „Lady Bulgaria 2016 – Universe“ и имала повод да се напие до козирката. А зализаният мачо я обгрижвал и й поръчвал питиетата.

По-интересното е, че Силвия е приятелка на  еротичната танцьорка  Биляна Евгениева, която беше гадже на Благо Джизъса преди две години. Още тогава футболистът харесал Теодосиева, но бил с Биляна и я пропуснал. Сега бърза да навакса, докато вкъщи го чака бременната му жена Есмер, възмущават се антифенове на женкаря.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *