Тони Стораро не знаел български! Завършил училище с подкупи от агънца и баклава!

ТониТони Стораро най-спокойно си призна, че до първи клас не знаел нито дума български. Той живеел в турско село, говорел само турски и като тръгнал на училище, не разбирал какво му говорят.

Аз не го знаех тоя език и бях в пълен ужас. Преместихме се в Шумен и трябваше да отида на училище. Мама каза да хвана автобуса от спирката, но за секунди го изтървах. Тогава нямах идея, че след него минава друг и хукнах да го гоня. Даже го настигнах на другата спирка. Качих се, някой ми каза „моля“, аз разбрах „марш“ и скочих обратно на тротоара в последната секунда. След това се върнах с рев вкъщи, разказва бъдещият певец.

Учителите се мъчели да му помогнат, казвали на другите деца да не му се смеят, защото не знаел езика. Но в горните класове изял пердах от даскала по математика, понеже нямал домашно и се въртял в час.

Родителите му били доста заможни и всяка година той изкласявал чрез подкупи, които те охотно давали на учителите. Носели им даже живи агънца за Великден.

С подкупи си намирал и приятели. Децата не искали да играят с него, понеже не можел да говори. Но той им давал от къщи баклава, сладки, крадял и пиене и те го приели в компанията си. Но винаги го карали да носи нещо.

Името му било Тунчер Фикрет Али, но по време на възродителния процес го кръстили Тони. Той си го харесал, но баба му била много обидена. Много от роднините му заминали за Турция. Някои останали там, други се върнали, но неговото семейство не се включило в миграцията.

И досега пазя традициите ни, похвали се той. Децата ми имат турски имена, а Фики ще се ожени за девствено момиче. Друга булка вкъщи няма да приемем!, категоричен е Стораро – старши

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/7-A6WLQqSCE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *