Румен Петков: Борисов Купува Нови 8 изтребителя F-16 Тайно от Парламента и Народа! Сделката е на Двойни Цени – Такса „Спокойствие“ за Баце и Хунтата!

7

Вследствие на водени зад гърба на парламента и обществото тайни преговори, миналата седмица в кабината на премиера Борисов е постъпило предложение от САЩ България да купи нови 8 изтребителя Ф-16 и то на двойно по-висока цена от онази, на която поръчахме и заплатихме предишната партида от 8 Ф-16 миналата година.

Въпросната кореспонденция не е официално заведена в деловодството на Министерство на отбраната. По същество тази сделка е поредния рекет на САЩ и своеобразна такса „Спокойствие“ за Борисов и корумпираната му безмерно крадлива Хунта. Както знаем от грамите на Уикилийкс американците прекрасно си дават сметка, че си имат работа с криминален тип, затънал до уши в стотици престъпления, за които те имат доказателства. И не спират да му го припомнят.

В този ред на мисли – никак не беше случайно писмото на двамата американски сенатори от миналата седмица, в което обвиниха българското правителство в корупция и авторитаризъм. Тълкувайте го като намигване към Борисов какво ще му се случи ако не подпише сделката за новата ескадрила Ф-16. Skandalno.net

Румен Петков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. ДОБРЕ Е КАЗАНО, САЩ НИ РЕКЕТИРА С ЕДИН ПРЕСТЪПНИК !
  СМЪРТ НА ЮДЕЙСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ, КОЙТО НИ ПРЕВРЪЩА В ОРЪДИЕ СРЕЩУ РУСИЯ И САЩ !

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
  ВРАЦА

 2. А БЕ ХОРА НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ПО ТЕЛЕВИЗИИ ОТ УСТА НА УСТА В ДЕНОНОЩНИЯ ВИ ЖИВОТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЕДИН ДОКАЗАН МАФИОТ ПСИХОПАТ БЪЛГАРОУБИЕЦ КОЙТО УБИ БЪЛГАРИЯ И НАС НАРОДА НЯМА ЛИ ЕДИН СНАЙПЕРИСТ ДА ГО ГРЪМНЕ И ДА СЕ СПАСИМ ОТ БЕЗОБРАЗИЯТА МУ ТОЙ И БЕЗ ТОВА НИ НЯМА ЗА НИЩО И РАЗПОЛАГА С БЪЛГАРИЯ И ЖИВОТА НИ КАТО С БАЩИНИЯЛ

  • Дай ми следната информация:
   – следващите дни къде ще се намираш
   – посочи и час
   – отличителни белези, зак да те позная

   И обещавам да сложа край на мъките ти.

   • Снайпере, ти кого заплашваш бе, малоумен герберски трол. Призовавам Скандално.нет да ти извадят ай-пи-адреса и да го предадат в полицията. Няма да е лошо да те окошарят с присъда за това че заплашваш с убийство потребители в този сайт. Изрод!

 3. ай-пи адреса на Павел и Анонимен (над него) са един и същи човек, който търси снайперист за да убие Б.Б., моля за предприемане на мерки срещу този терорист!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *