За Кожата на един Митьо Очите! Колко Струва Живота на Мафиота? Вижте само тук:

3

Очите1Критично остава състоянието на простреляния мафиот Димитър Желязков – Очите, но кръвотечението му е овладяно, а жизнените му показатели са започнали леко да се подобряват.

Тази новина може да е щастлива за семейството и подчинената му кохорта мутри, но доста сериозно изнервя лекари, болни, близки на болни, както и цялата държава.

Хирурзи от МБАЛ вече трети ден спят в болницата, за да не изпуснат скъпоценния си пациент. И не само.

Специално за Желязков в бургаската болница пристигнаха цяла плеяда топ медици от София и Стара Загора да консултират колегите си. В болницата не помнят друг такъв случай, в който сума ти медицински светила си зарязват работата и хукват към Бургас да спасяват кожата на един мафиот.

Обикновено тежко болните ги карат с линейка в София, или просто свиват рамене и ги оставят на силни лекарства и очаквайки организмът сам да се пребори. В случая обаче: И английската кралица да се беше разболяла по време на смоя морска ваканция в България, нямаше да получи толкова много грижи и внимание от родните лекари.

От болничната аптека са в потрес, защото само единият от антибиотиците, който се влива на ранения мафиот е 3 000 лева ампулата. Скъпарския илач се изписва само с протокол и разрешение от Здравното министерство и Здравната каса. Останалите медикаменти също са от последно поколение и досега в тялото на Очите са се влели 200 хиляди лева само под формата на лекарства.

Извънредният труд на лекарите и скъпите консултации на спецове от академични болници, не влизат в сметката. Прелети са и 80 сака кръв – нещо невиждано досега в регионална болница.

Разходите тепърва ще растат, защото предстои трета операция за изваждане на последния куршум от тялото на несебърския подземен бос. Освен това той ще лежи най-малко месец в лечебното заведение.

В момента е в медикаментозна кома и го държат упоен.

Междувременно, заради Митьо Очите в бургаския МБАЛ, в София и Стара Загора бяха отложени или забавени планови операции на обикновени пациенти, а бургаското спешно отделение продължава да е завардено от полиция и гардове на несебърския мафиот.

Има информация и опасения, че враговете му се готвят да проникнат в реанимация и да го довършат.

Ситуацията в лечебницата се нагнетява допълнително и от това, че по коридорите се разхождат и десетки цивилни полицаи, а болничната охрана е толкова свирепа, че пациентите са се изпокрили по стаите си и не смеят да шавнат от леглото.

Колко струва животът на един мафиот?

Всеки човешки живот е безценен.

Само че в момента наблюдаваме малко странна картина.

Родители просят пари да заведат умиращите си деца на лечение в чужбина. Млади бедни инвалиди ридаят за една протеза. Бели престилки преследват младежи с кърлежи и им искат по 50 лева, за да им ги извадят. Пенсионери умират, защото не могат да си купят лекарства, а за три дни лечението на Очите мина 200 хиляди лева.

Кой ще плаща? И защо? А струва ли си? И ако да…, пак защо?  Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. С тези пари можеха да бъдат спасени толкова деца, а България си спасява мутрите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *