Лют скандал между Кирил Добрев и Станишев в столетницата!

Кирил Добрев„С години търпя мазната ти мутра и всичките ти неуспехи и скандали. Махай се от очите ми преди да съм те изхвърлил…” Това са думите, с които лидерът на БСП Сергей Станишев изпъдил от кабинета си на „Позитано” 20 колегата си Кирил Добрев.

Причината е нахлуването в кабинета на сина на покойния Николай Добрев, който с крясъци и дори ругатни натиснал Сергей Станишев да се оттегли от лидерския пост на партията. Сергей Станишев„Не виждаш ли рейтингите и социологическите проучвания. Мъкнеш партията надолу и някой трябва да те спре. Вземи себе си и своята некадърност и ни остави да работим…”, били точните думи на Кирил Добрев, разбира се, с изрязани остри ругатни. Те ни бяха предадени от вътрешни хора в партията с опозиционно мислене за управлението на Сергей Станишев. Няма спор, че Кирил Добрев е най-будният червен активист. Позитано 20Точно затова повечето негови колеги му предсказват шеметна политическа кариера. Пречели му такива „лигльовци” и „връзкари” като Сергей Станишев. Въпреки това Кирил Добрев имал силите да го пребори и според прогнозите това щяло да стане съвсем скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. От кога този келеш,стана толкова голяма работа,и се взе толкова на сериозно? Допреди година никой не беше чувал за него! Какво като е син на Добрев-старши? Аман от „приемственост“ и наследяване на -татковците!

  2. Героите от новото време:1. Безпрецедентно в историята на столетницата: 1. „Как, Николай Добрев и Гоце Първанов предадоха БСП и позорно се скриха“. 2. Младият Добрев, хванат от служители на МВР на магистралата край Сливница с две чанти пълни с долари.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *