5 000 души ще тропат хоро на сватбата на Хекимян и Василена! Вижте каква церемония са замислили:

След тригодишна връзка, която се развиваше на приливи и отливи с множество раздели и събирания и едногодишна игра на семейство, водещият на сутрешния блок на БТВ – Антон Хекимян и приятелката му Василена най-после решиха да се вземат и официално. 

Предложението за брак на Антон се случи и благодарение натиска на колегите му и непрекъснатите им намеци, че водещият няма сериозни намерения и само разиграва момата. На няколко пъти се появиха слухове и че Хекимян предпочита да дели постелата си с момци,  вместо с моми. И за да пресекат веднъж завинаги приказките, двамата решили да скрепят съюза си с брак и то такъв, за който ще се говори с години наред.

Антон иска сватбата му да е в етно-стил и според древните обичаи- с дългите трапези на голяма поляна. Но идеята му се сторила на колегите му в Бтв толкова авангардна и странна, че те сериозно се стреснали. Водещият на сутрешния блок желаел да сключи брак по време на събора в Жеравна, а всичките му гости да пристигнат натъкмени и нагиздени в народни носии, а сам той окичен с бяла роза на калпака, да поведе хорото. На етно-събора в Жеравна обикновено се събират над 5 000 души от цялата страна и Хекимян си представял сватбата като сцена от „Време разделно“.

Гостите обаче не били особено въодушевени да се напухат в ризи и сукмани, пояси и потури, а най-стресната от всички е самата Василена.

Тя си мечтаела събитието да се случи през август на плажа край Синеморец и който много се разгорещи, да се цамбурва направо в морето. А стайлингът да е небрежно елегантен.

Коя от двете идеи ще надделее, не е ясно засега. Сигурна е само сватбата, или поне решението им да си направят такава през лятото, шушукат в кулоарите на телевизията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *