Есил Дюран си повреди силикона

есил дюранСиликонът на фолкпевицата Есил Дюран явно не е добре сложен и дава дефекти, забелязаха нейни фенове, докато тя участваше в откриването на нов ресторант в столицата. Фолкаджийката бе специален гост и забавляваше присъстващите с остроумието си, красивите аксесоари, стройната си фигура и умело поставения грим.

Есил се появи в рокля цвят турско синьо и деколте до пъпа, запазена марка на всяка фолкпевица. Вместо да предизвика закономерното възхищение, което винаги се носи около нея,  тя успя да предизвика загриженост и притеснение сред присъстващите. цициВсички се чудеха какво е станало със силикона й и дали няма сериозни проблеми. Певицата непрекъснато намествала изкуствените си гърди в сутиена, но както и да ги нагласяла, едната изглеждала по-голяма от другата, а близначката й малко сплескана.

Някои взели да шушукат, че са й пробутали некачествен силикон и този в едната гърда вече издиша. Иначе нямали обяснение за липсата на симетрия във вторичните й полови белези. Или операцията в началото на годината не е била успешна, или единият имплант е бил дефектен и е дал фира, смятат врели и кипели сред пластиките. На певицата обаче не й пукало и щедро показвала балкона си на всеки, който иска да го види. Мъжките очи например не забелязвали некаква асиметрия и се лепяли като омагьосани по деколтето й.  Дюран може да има проблеми със силикона, но явно не й пука. Тя е певицата с най-много пластични операции в гилдията, а преди няколко месеца си направи и дупето тип бразилско, наливайки и там подплънки, които я правят още по-апетитна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l-Mn8weWk6Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *