Шолц призова ЕС да не се страхува от „демонстрацията на сила“ от Русия

Европейският съюз трябва да остане единен, да продължи да подкрепя Украйна и да не се плаши от „демонстрациите на сила“ в Москва. Това каза германският канцлер Олаф Шолц в реч пред Европейския парламент във вторник, съобщава ТАСС.

„На 2200 километра североизточно оттук Путин провежда паради в цяла Русия с войници, танкове и ракети -, каза Шолц. – Не трябва да се плашим от такава демонстрация на сила. Трябва да останем верни на подкрепата си за Украйна толкова дълго, колкото е необходимо“.

„Посланието на този 9 май не трябва да бъде това, което идва от Москва“, заяви той. „Нашето послание е, че миналото не може да триумфира над бъдещето“, добави Шолц, без да уточни какво бъдеще си представя Европа и Запада, които са на ръба на пълния фалит и все по-затъващи в извратени джендър идеологии, дехуманизация и неонацизъм.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Ще е доста интересно да видим безстрашието на безполовите джендъри, което ежедневно са клани масово от братята араби.
    Бъдещето на европа е халифат, а маймуноподобните са щастливи, че децата им ще бъдат роби.

    • Чифутите, чрез техните наглосаксонски слуги са си поставили задача да избият християните, с идеята да командват по-лесно света, но няма как планът им да сполучи изцяло, защото зад нас е Бог!

  2. Този безгръбначен плъх забрави как го нарече приятеля му Зелко Наркомански.Шибан колбасар.

  3. Да сера в устата на нацистите и на Зеленски!
    Честит празник на Русия и Европа!
    Обичаме Русия, пожелаваме им само успехи в бъдеще!

  4. Ама тичаше в Москва да се гърчиш за газ,Нищожество?! Каква Европа бе,брачед,какви пет лева? И Европа вече пътува по нанадолнището,точно като Осрайна. ПУТИН Е ВЕЛИК! И ДНЕС ПОКАЗА,ЧЕ НЕ МУ ПУКА ОТ ВАС! ТОЙ ИМА ВСИЧКО-РОДИНА,АРМИЯ И НАРОД ,КОЙТО ГО БОГОТВОРИ!

  5. Така е, демонстрациите на джендърите са много по-опасни за прираста и икономиката на Европа от всяко оръжие на Русия

    • Когато подробите осъзнаят и разберат, че са роби на краварски роби, които за разлика от подробите са огоени и направят нещо по въпроса.

  6. Мръсен, грозен шваба! те си останаха нацисти, това да го знаете, само с малко повече джендъри сред тях, както и франсетата. Изгнили отвътре нации, идва им края! Господ не е с тях!

    • нимския кирчУ договори с Кения внос на 250 000 негри.
      Нещо намаляха сирийските брадати майки с главорезни наклоности и бързат да наваксат затриването на постхристиянски европа.

  7. Абсолютно вярно . Кой го има вече за личност мякичкия и страхлив Путич .След Брежнев всичко рухна когато предатели и пияндета дойдоха на власт.

  8. 80% от германците са нацисти! Те мразят всички чужденци. Казват “alle Ausländer sind Scheise“ – всички чужденци са боклуци… А,Олаф Шолц е внук на генерал от СС.

  9. Европейският съюз ратифицира Истанбулската конвенция, без да има съгласието на всички държави членки.
    Присъединяването на ЕС към конвенцията не освобождава държавите членки от задължението да я ратифицират сами, заявиха многократно евродепутати, като призоваха останалите шест държави – България, Чехия, Унгария, Латвия, Литва и Словакия, да го направят незабавно.

    От българските евродепутати „за“ гласуваха Радан Кънев от ЕНП, Елена Йончева и Сергей Станишев от Прогресивния алианс на социалистите и демократите и всички от „Обнови Европа“ – Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели и Илхан Кючюк.

    „Против“ документа бе единствено колегата им от Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки. Андрей Новаков, Асим Адемов и Александър Йорданов от ЕНП се въздържаха.
    След като Съветът на ЕС даде светлина на Истанбулската конвенция, тя ще стане задължителна за всички страни членки.
    –––––––––––––
    Да им е честито членството в джендърхалифата на българските двукраки маймуни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *