Шок! Кучкова изкарала курс по фелацио!

КучковаЕлена Кучкова се похвалила, че е изкарала тридневен курс по…фелацио. И то не при нашенската Кобилкина, а при специалистка, която имала собствена школа в Москва.

Курсът струвал 90 евро, а от участниците се искало да си платят пътя и хотела, но тя не се притеснила особено, тъй като възрастен спонсор й платил разноските. Не политикът, за когото тя твърди, че са гаджета и го пази в тайна до такава степен, че хората вече се питат съществува ли изобщо, а друг неин благодетел, с когото тя не издава в какви отношения са.

Не че нямам познания в тази област, но човек трябва да се усъвършенства, споделила тя с приятелки. Учат те на много неща, упражненията са нагледни и не са банани, а макети на мъжки фалоси /разбирай вибратори/. Има техники, които не всички ги знаят, дори самата аз не ги знам.

Предобила нови познания в тази деликатна област, плейметката става все по-загадъчна и по-желана.

Тая пък толкова ли не може да прави сви*ки, ами и на уроци тръгнала, коментираха злобно дами, а мъже ги апострофираха в социалната мрежа, че колкото по-учена е една жена, толкова повече ще е търсена. И че фелациото било изкуство, които всички мислели, че владеят,  но малцина го умеели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ec1LbkCpFyY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *