Шок! Заплашват с Брутален Побой Двойника на Николета – Жорето Кучков!

Николета двойникЦветисти ругатни се носят в интернет пространството по натрапчивия  двойник на Николета Лозанова.

Младежът, който страда от фиксидеята напълно да заприлича на плейметката и непрекъснато я имитира, е влязъл в полезрението на истинските й фенове, които го призовават да се разкара оттам. Тийнейджърът с псевдоним Жорето Кучков  е под прицел на всякакъв вид потребители, които предимно го ругаят.

С цел да спечели лесна слава, младежът публикува шокиращи снимки. На тях той е гримиран, нацапотен, дори си е остригал веждите, за да имитира своя идол Николета. Даже на моменти успява да постигне прилика, особено като позира с роклички, копие на тези на Лозанова.

Жорето Кучков открито се обявява за „най-големия фен и двойник на Николета“, непрекъснато работи върху визията си, за да я доближи максимално до тази на Лозанова, следи я в социалната мрежа, пръв харесва всеки неин пост и по този начин успява да внуши, че е най-върлият й фен и даже е жертвал собствената си самоличност, за да се приближи до нейната.

„Изчезни бе, гей нещастен! Махни се човекоподобно такова, което се не знае мъж ли е, жена ли е“, ругаят го в мрежата. Някои даже го заплашват, че ще го ступат, понеже бил срам за мъжкото съсловие.

В свое интервю Жорето проплака, че се страхува за живота си и непрекъснато получавал заплахи. На въпрос защо е решил да имитира точно плеймейтката, заявява, че просто я харесва и иска да бъде като нея.

Към него летят и други покани – за „се*с до дупка и наказание в кревата“, но от тях той не е чак толкова възмутен. Напротив. Драго му е, че го харесват и изобщо не разбира подигравката в поканите.

Говори се обаче, че Жорето Кучков приел няколко от тях и двете страни останали много доволни.

Засега не е ясно самата Николета ласкае ли се от такова странно внимание и некадърна имитация, или се възмущава. А самият факт, че няма негативна реакция от нейна страна показва, че смахнатият фен й харесва, защото вдига и нейния имидж. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/a182Nqd0JzY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *